Replica selecționerului în scandalul momentului! Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gică Hagi, după atacurile lansate din cauza neconvocării lui Ianis: `Ar fi lipsă de respect`

Gică Hagi a făcut un scandal-monstru după ce a văzut că fiul lui, Ianis, revenit după o gravă accidentare care l-a ținut departe de gazon un an, n-a fost convocat pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

Lumea fotbalului s-a împărțit în două. Iar astăzi a venit rândul acuzatului principal, selecționerul Edi Iordănescu, să-i dea replica lui Hagi.

„Nu pot comenta despre jucători care nu sunt aici cu noi, cu tot respectul pentru fiecare dintre ei. Concentrarea mea este doar asupra jocului. Ar fi lipsă de respect din partea mea, pentru jucătorii mei, să discut despre fotbaliști care nu sunt prezenți aici.

”Este decizia mea!„

Responsabilitatea este a mea, decizia e a mea. După ce vom termina această acțiune, vom analiza jocurile, mă voi apleca și eu mai mult asupra a ce s-a discutat în spațiul public. Nu mi-am permis în acest moment. Avem această calitate, și nu a început cu venirea mea.

Punem această presiune artificială și ea nu face bine. Dar îmi asum tot pachetul. Decizia e a mea, pentru că responsabilitatea e mea. Restul pot face aprecieri”, a comentat Edi Iordănescu la conferința de presă de dinaintea partidei cu Andorra de mâine.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed