Scandalul Gică Hagi – Edi Iordănescu a ajuns și în Franța. În curtea cui a aruncat Boloni pisica moartă? `Că se numește Gheorghe, Pista sau Ianis, n-are importanță!`

Ladislau Boloni ar fi putut să fie el în locul lui Edi Iordănescu, pe banca echipei naționale. Însă n-a fost să fie pentru că negocierile dintre el și FRF s-au blocat. Iar Boloni s-a întors în Franța, în vreme ce oamenii din Casa Fotbalului l-au instalat selecționer pe Iordănescu junior.

Boloni nu a luat însă distanță total de națională. Și e convins că n-are adversari de nebătut, în campania pentru următorul European.

„Nu știu dacă presiunea e mare. Grupa este deosebit de atrăgătoare și dă într-adevăr posibilitate mare pentru a reintra în circuitul fotbalului mare și îi doresc multă baftă selecționerului”, a spus Boloni pentru fanatik.ro.

”Nu sunt din acesta care ghicește în cărți!”

Antrenorul lui Metz nu s-a băgat însă prea mult în miezul scandalului dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu: „Nu vreau să discut despre revenirea lui Ianis Hagi. Îmi cereți să prevăd ceva, iar eu nu sunt din acesta care ghicește în cărți.

E decizia selecționerului dacă e nevoie de X, Y sau Z, că se numește Gheorghe, Pista sau Ianis, n-are importantă. Pentru mine antrenorul decide și pe el să-l întrebați”.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari