Scandalul Gică Hagi – Edi Iordănescu a ajuns și în Franța. În curtea cui a aruncat Boloni pisica moartă? `Că se numește Gheorghe, Pista sau Ianis, n-are importanță!`

Ladislau Boloni ar fi putut să fie el în locul lui Edi Iordănescu, pe banca echipei naționale. Însă n-a fost să fie pentru că negocierile dintre el și FRF s-au blocat. Iar Boloni s-a întors în Franța, în vreme ce oamenii din Casa Fotbalului l-au instalat selecționer pe Iordănescu junior.

Boloni nu a luat însă distanță total de națională. Și e convins că n-are adversari de nebătut, în campania pentru următorul European.

„Nu știu dacă presiunea e mare. Grupa este deosebit de atrăgătoare și dă într-adevăr posibilitate mare pentru a reintra în circuitul fotbalului mare și îi doresc multă baftă selecționerului”, a spus Boloni pentru fanatik.ro.

”Nu sunt din acesta care ghicește în cărți!”

Antrenorul lui Metz nu s-a băgat însă prea mult în miezul scandalului dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu: „Nu vreau să discut despre revenirea lui Ianis Hagi. Îmi cereți să prevăd ceva, iar eu nu sunt din acesta care ghicește în cărți.

E decizia selecționerului dacă e nevoie de X, Y sau Z, că se numește Gheorghe, Pista sau Ianis, n-are importantă. Pentru mine antrenorul decide și pe el să-l întrebați”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed