Lovitura uriaşă pregătită de Gigi Becali! Mihai Stoica a oferit detalii din culise. Este vorba despre o sumă uriaşă de bani

Lovitura uriaşă pregătită de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali! Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica a oferit detalii din culise. Este vorba despre o sumă uriaşă de bani.

Gigi Becali este aproape de a da un nou tun financiar. Ar putea să vândă una dintre perlele de la FCSB în această iarnă.

Lovitura uriaşă pregătită de Gigi Becali!

Gigi Becali este în tratative pentru cedarea lui Malcom Edjouma. Mihai Stoica a vorbit despre transferul mijlocaşului la Videoton, în prima ligă din Ungaria. Latifundiarul din Pipera a anunțat că îl vinde pe francezul în vârstă de 26 de ani. Acum, Stoica a dezvăluit numele echipei care vrea să îl cumpere pe Malcom Edjouma.

Mai mult, managerul general de la FCSB a vorbit și despre salariul care ar urma să îl încaseze mijlocașul. FCSB l-a achiziţionat de la FC Botoșani pentru 330.000 de euro.

Conform celor spuse de managerul general al lui FCSB, Malcom Edjouma urmează să semneze cu Videoton. Echipa care evoluează în prima ligă din Ungaria ar urma să îi ofere jucătorului aproximativ 700.000 de euro pe sezon.

„Nu ştiu absolut nimic, există o discuţie purtată de un impresar cu Gigi. Chiar mai devreme, înainte de a veni în emisiune, mi-a spus Gigi că ar fi fost o discuţie între impresar şi reprezentanţii clubului care-l doreşte, şi Edjouma. Atât, altceva nu ştiu”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Mihai Stoica a spus că Malcom Edjouma e tentat de salariul oferit de Videoton. „Sunt bani mulţi acolo, sunt salarii de 700.000 net, inclusiv la Videoton, da. Nu ştiu dacă se va realiza, de la discuţii până să se facă actele e cale lungă”, a mai spus Mihai Stoica, conform sursei citate.

Malcom Edjouma a ajuns la FCSB pe 11 februarie 2022. A semnat un contract valabil până în iunie 2026 cu echipa patronată de Gigi Becali. Francezul a mai evoluat pentru ASM Belfort, Concarneau, FC Lorient, Red Star FC, FC Chambly, FC Viitorul și FC Botoșani.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari