Simona Halep se revoltă! Replică acidă pentru Serena Wiliams. Nu s-a mai abţinut

Simona Halep se revoltă! Replică acidă pentru Serena Wiliams. Românca a taxat-o pe fosta sa adversară pentru postările făcute după ce s-a aflat verdictul în cazul de dopaj.

ITIA a anunțat că Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Simona Halep, replică acidă pentru Serena Wiliams

După un an de așteptare, Halep a aflat că a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. La scurt timp după aceea, Serena Wiliams a postat un mesaj ironic. ”8 este o cifră mai bună”, a scris Williams pe Twitter. Fosta campioană s-a referit la finala pierdută în fața româncei la Wimbledon în 2019.

Simona Halep a acordat un interviu presei din SUA, iar jurnaliștii au întrebat-o despre acest subiect.

”Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Front Office Sports.

Virginia Ruzici, mesaj după suspendarea constănțencei

„Am fost total șocată când Simona mi-a anunțat verdictul! Patru ani! Este de necrezut! Continui să susțin inocența Simonei, iar decizia de a face apel la TAS este evidentă! Tot sprijinul meu Simona. Îți doresc să fii puternică și perseverentă și să continui lupta ta la TAS!”, a spus Virginia Ruzici.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed