Vestea momentului pentru Simona Halep! O legendă a tenisului a spus clar. Ce se întâmplă după suspendarea româncei

Vestea momentului pentru Simona Halep! O legendă a tenisului a spus clar. Ce se întâmplă după suspendarea româncei.

Fosta campioană a fost suspendată 4 ani și va face apel la TAS.

Vestea momentului pentru Simona Halep

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani pentru dopaj cu Roxadustat și nereguli în pașaportul biologic.

Mats Wilander, fost lider ATP, a sărit să o apere pe româncă. Acesta a spus în urmă cu ceva vreme că nu crede că Simona s-a dopat și că aceasta va face orice pentru a reveni și a-și spăla imaginea. 

”Sincer, inima mea este alături de Simona Halep. Nu pretind că suntem apropiați, dar cred că o cunosc. Am urmărit-o în nenumărate meciuri de-a lungul anilor. I-am luat interviu de câteva ori și as spune că dintre toate jucătoarele pe care le-am întâlnit, ea este una dintre cele despre care cred că nu e posibil să fi făcut ceva intenționat.

Cred că, așa cum a spus, va încerca să își refacă reputația cât se poate. În aceste zile, este posibil ca din întâmplare să te alegi cu ceva în corp de care habar nu aveai, dar cred că nu e un sportiv în lume care să nu știe ce e ok să iei.

Cred că undeva pe drum s-a făcut o mare greșeală, nu pot să îmi imaginez unde. Cred că Simona este o sportivă grozavă și o persoană extraordinară”, a spus Mats Wilander, despre Simona Halep, potrivit Romanian Tennis.

Tribunalul de la Londra a acceptat explicația dată de Halep, cum că a luat suplimente alimentare contaminate. Totuși, s-a considerat că volumul ingerat nu ar fi putut să dea ca rezultat concentraţia de roxadustat identificată în mostra pozitivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed