Shakira nu se dezminte! Pregăteşte lovitura finală pentru Pique. Dezvăluiri incredibile despre scandalul momentului

Shakira nu se dezminte! Pregăteşte lovitura finală pentru Pique. Dezvăluiri incredibile despre scandalul momentului ies la iveală. Cântăreaţa continuă disputa de la distanţă cu tatăl copiilor ei.

Shakira şi Pique s-au despărţit vara trecută, dar ecourile scandalului nu s-au oprit nici acum. Mai nou, ies la iveală noi amănunte incredibile despre cei doi.

Shakira nu se dezminte!

Shakira pregăteşte o nouă răzbunare. Nu se împacă cu ideea că Gerard Pique a înşelat-o cu o tânără. A lansat o nouă piesă, în care îi atacă fără menajamente pe Gerard Pique și pe noua parteneră a sa, Clara Chia Marti, de doar 23 de ani.

Joi, Pique a postat în mediul online prima fotografie alături de Clara Chia, prin care a oficializat relația. În replică, Shakira se pregătește să lanseze o nouă piesa. Vrea să facă referire la relația cu fotbalistul spaniol.

Cântăreața columbiană și-a ales atent momentul: lansarea va fi pe 2 februarie, ziua de naștere a Shakirei și a lui Gerard Pique. Artista va cânta o melodie alături de Karol G. Videoclipul a fost înregistrat în doar două zile, conform marca.com.

Pentru producția piesei, Shakira a lucrat mai bine de 15 ore la rând alături de echipa ei. A pregătit noi versuri prin care să-l “înțepe” pe tatăl copiilor săi, pe care l-a acuzat de infidelitate.

Conform unor informații apărute în presa din străinătate, Shakira a observat un detaliu ciudat care i-ar fi trezit anumite suspiciuni. Acestea au determinat-o să angajeze niște detectivi particulari care să îl urmărească pe Pique.

Concret, după o perioadă petrecută în turnee, Shakira s-a întors acasă și a deschis frigiderul. Acolo  a observat un borcan cu dulceață de căpșune desfăcut, un detaliu minor la prima vedere, însă se pare că nici fostul fotbalist, nici copiii cuplului nu mănâncă acest tip de desert. Astfel, Shakira a intrat la bănuieli și a ajuns la concluzia că cineva străin a intrat în casă, așa că a angajat detectivii particulari.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed