Shakira e distrusă! Gestul incredibil al lui Pique, în plin scandal. Imaginea care spune totul / Foto

Shakira e distrusă! Gestul incredibil al lui Pique, în plin scandal. Imaginea care spune totul. Ruptura dintre cei doi este iremediabilă, iar cântăreaţa din Columbia nu mai are nicio şansă.

Shakira primeşte o nouă lovitură din partea tatălui copiilor ei. Pique s-a decis să facă totul public.

Shakira e distrusă!

Acum, Shakira primeşte lovitura finală. Ruptura dintre ea şi Pique este iremediabilă. Fotibalistul tocmai a publicat prima imagine cu noua sa iubită. Îşi asumă public relaţia cu Clara Chia Marti. Dacă până acum tânăra s-a ținut departe de aparatele de fotografiat, acum totul este oficial.

Jucătorul a ales să publice o primă imagine cu cea pentru care a părăsit-o pe Shakira. Gerard Pique și Clara Chia Marti formează cel mai controversat cuplu din Spania. Asta după ce starul catalanilor a rupt definitiv legătura cu Shakira.

Clara Chia este o studentă la relații publice și lucrează pentru firma Kosmos, ce aparține Gerard Pique. Aceasta se ocupă de organizarea evenimentelor. Potrivit presei spaniole, fostul căpitan al grupării blaugrana ar fi fost cucerit de ea de la prima vedere. Și iată prima poză „oficială” cu cei doi.

Sursa foto Instagram

Un nou episod din intimitatea vieții de cuplu a cântăreței columbiene Shakira și a fostului ei iubit, Gérard Piqué, a ieșit la iveală. De data asta, este implicată și mama fostului fundaș de la Barcelona, Montserrat Bernabeu. Femeia a fost filmată în timp ce o împingea cu mâna în față pe Shakira. Mai mult, îi făcea semn să tacă. În tot acest timp, Piqué nu a intervenit, ba mai mult, a întors privirea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed