Scandalul dintre Pique şi Shakira ia amploare! Dezvăluiri şocante despre mama fotbalistului: ‘Este devastată’

Scandalul dintre Pique şi Shakira ia amploare! Dezvăluiri şocante despre mama fotbalistului. Aceasta este devastată din cauza scandalului dintre fiul ei şi cântăreaţă. Totul s-a aflat abia acum.

Shakira şi-a distrus fosta soacră, Montserrat Bernabeu. Mama lui Gerard Pique a sperat până în ultima clipă că fiul său și Shakira se vor împăca.

Scandalul dintre Pique şi Shakira ia amploare!

Relația dintre Pique și Shakira s-a destrămat. Acum, totul s-a transformat într-un război. Cântăreața din Columbia l-a făcut praf pe fostul fotbalist în ultima sa piesă. Mama lui Gerard Pique a suferit mult în urma rupturii dintre fiul său și artistă. Când credea, însă, că lucrurile se vor liniști, a mai primit o lovitură.

Potrivit informațiilor apărute în revista spaniolă Lecturas, citată de marca.com, Montserrat Bernabeu are mari probleme. ”E devastată de războiul pornit de Shakira. A luptat până la capăt pentru ca fiul său să se împace cu Shakira, dar astăzi a întors pagina și singurul lucru care o mai face să sufere este faptul că nepoții săi nu-i mai spun bunică, din cauza vedetei din America de Sud”, spune sursa citată.

În piesa în care Shakira i-a atacat fără menajamente pe Gerard Pique și pe noua lui parteneră Clara Chia Marti , artista face o referire inclusiv la Montserrat Bernabeu. ”M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la ușă și datorii la Fisc”, spune cântăreaţa.

Shakira și ”soacra” au avut o relație foarte apropiată. Acum, totul s-a transformat în ură. De trei luni a pus în balcon o vrăjitoare în mărime naturală. Vrăjitoarea privește și arată cu mâna fix în casa în care trăiesc Montserrat Bernabeu și Joan Pique.  ”Când deschid geamul, ei (n.r. părinții lui Gerard Pique) văd vrăjitoarea, e înfricoșător”, a anunțat jurnalistul Jordi Baste, citat de Lavanguardia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed