Se naşte o nouă forţă în fotbalul mondial! PSG şi Manchester City vor avea concurenţă. Familia Regală din Qatar a pus ochii pe o echipă din Italia

Se naşte o nouă forţă în fotbalul mondial! PSG şi Manchester City vor avea concurenţă serioasă. Familia Regală din Qatar a pus ochii pe o echipă din Italia pe care, momentan, vrea să o salveze de la retrogradare.

Khalid Faleh al-Thani, membru al familiei regale din Qatar vrea să cumpere clubul Sampdoria, aflat pe ultimul loc în Serie A.

Se naşte o nouă forţă în fotbalul mondial!

Potrivit agenţiei Ansa, care preia qatariotul poate conta pe un sprijin puternic în negocierile sale, deoarece fostul mijlocaş Ivano Bonetti şi antreprenorul Francesco Di Silvio s-au alăturat proiectului de preluare a echipei.

„Confirm un interes puternic pentru achiziţionarea Sampdoria, un interes care decurge din numeroasele poveşti ale lui Francesco Di Silvio, Imad şi Medhi. M-au făcut să descopăr un oraş frumos precum Genova, magnificul tricou al Sampdoriei, mi-au povestit despre istoria glorioasă a clubului. M-am îndrăgostit de oraş şi de Sampdoria şi am decis să cumpăr clubul. Am trimis o propunere şi ne aşteptăm să procedăm pentru a încheia tranzacţia cât mai curând posibil”, scrie în arabă Al Thani, în scrisoarea sa tradusă de Di Silvio.

La sfârşitul sezonului trecut, preşedintele Massimo Ferrero a părăsit clubul genovez în urma acuzaţiilor de fraudă, lăsând conducerea lui Gianluca Vidal.

Totuşi, al-Thani va trebuisă se confrunte cu mai mulţi concurenţi italieni, de asemenea, interesaţi să cumpere echipa.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari