Dorinel Munteanu, ieşire şocantă! A făcut scandal după înfrângerea cu Petrolul. Reproşuri gratuite la adresa reporterului prezent la stadion

Dorinel Munteanu, ieşire şocantă! A făcut scandal după înfrângerea cu Petrolul. Reproşuri gratuite la adresa reporterului prezent la stadion. Antrenorul moldovenilor şi-a ieşit din minţi după înfrângerea, scor 1-2, cu Petrolul.

Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi la finalul meciului. În direct, l-a atacat pe reporterul care realiza interviurile de la finalul meciului.

Dorinel Munteanu, ieşire şocantă!

La interviul de la finalul meciului, antrenorul gălățenilor ”s-a inflamat” atunci când a fost întrebat de reporter cum va aborda partida contra celor de la Corvinul Hunedoara din finala Cupei României.

Asta nu a fost tot pentru că ceea ce s-a văzut la televizor a fost doar o parte din scandal. Chiar înainte să înceapă flash-interviul, antrenorul gălățenilor l-a luat la ceartă pe reporter pentru că l-a chemat la interviu pe portarul Eduard Pap.

Dorinel Munteanu: ”Cine trage la sorţi jucătorii pe care îi luaţi la interviu? Sau îi luaţi după placul vostru?! De ce l-ai luat pe Pap? Că a greşit la primul gol?”

Reporter: ”De ce? Ce am făcut greşit?”

Dorinel Munteanu: ”De acum să ne întrebe şi pe noi. Păi, ce? Jucătorii mei sunt la cheremul lor? (n.r. către ofițerul de presă al Oțelului) Ia uite-l pe ăsta, mă, îl ia pe Pap! (n.r. Reporter: Chiar vreau să vorbim despre asta!) Nu mai am ce să discut, mă. Ce specialist eşti tu să îl iei pe Pap?”

Reporter: ”Sunt reporter… Nu ştiu cu ce am greşit.”

Dorinel Munteanu: ”(n.r. pe un ton ironic) Nu ai greşit cu nimic, sunteţi…”, a fost dialogul purtat între Dorinel Munteanu și reporter, potrivit Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed