Scandal uriaş pe jucătorul lui Gică Hagi! Acuzații grave între impresari. Ce se va întâmpla cu fotbalistul campioanei

Scandal uriaş pe jucătorul lui Gică Hagi! Acuzații grave între impresari.

Victor Becali nu s-a abținut și l-a făcut praf pe Florin Manea în cazul lui Andrei Borza. Fotbalistul ar fi dorit de o echipă din Anglia.

Scandal uriaş pe jucătorul lui Gică Hagi

Andrei Borza, jucătorul lui Gică Hagi ar fi dorit la Fulham, în Premier League, susține The Sun. Anunțul a declanșat o dispută între doi impresari români, Victor Becali și Florin Manea.

Ultimul susține că jucătorul campioanei României nu ar putea să obțină dreptul de a munci în Marea Britanie după ultimele reglementări apărute în momentul în care Anglia a decis să părăsească Uniunea Europeană.

„Nu poate să meargă Borza în Premier League, pentru că nu are coeficient să meargă acolo. Sunt multe criterii după care se acordă acest coeficient, nu doar prezenţa în echipa naţională. Dacă joci la naţională, primeşti 4 puncte. Trebuie să ai 15 să fii eligibil şi 12 să intri în comisie. Naţionala României îţi dă patru puncte, echipa la care joci, campionatul în care joci la fel. Această regulă este de la Brexit încoace. Octavian Popescu are patru puncte, Borza are un punct probabil. Campionatul României nu îţi dă niciun punct. Nu ştiu exact criteriile. Radu Drăguşin nu se califica la acest criteriu dacă nu promova Genoa în această vară, iar el e jucător de națională, care a și jucat în Italia. Aşa, am auzit şi eu că Tottenham îl vrea pe Radu Drăguşin. Nu m-a sunat nimeni”, a declarat Florin Manea, potrivit Fanatik.

Victor Becali i-a răspuns imediat și i-a transmis că nu are informații corecte. Impresarul l-a sfătuit pe Manea, într-un interviu acordat GSP.ro, să se documenteze înainte de a face declarații

„Florin Manea să se documenteze înainte să vorbească despre jucători care nu sunt sub contract cu el. Se pare că a rămas în urmă cu datele, poate era obosit când a dat declarația. Există acum în Anglia o regulă conform căreia cluburile din Premier League pot transfera 3 jucători din orice parte a lumii, între 18 și 21 de ani, fără a mai trece printr-o comisie de evaluare. OK, Borza n-are 18 ani, dar poate fi cumpărat și adus în Anglia la iarnă”, a explicat Victor Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed