Dumitru Dragomir a dat verdictul! Ce i-a transmis lui Gică Hagi. Antrenorul Farului va fi uimit

Dumitru Dragomir a dat verdictul! Ce i-a transmis lui Gică Hagi. Antrenorul Farului va fi uimit. Este anunțul momentului.

Dumitru Dragomir este în culmea fericirii! Fostul șef de la LPF a vorbit despre interesul celor de la Fulham pentru Andrei Borza, jucătorul lui Gică Hagi.

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Gică Hagi

Dumitru Dragomir a transmis un mesaj pentru Gică Hagi! „Oracolul din Bălcești” este de părere că Andrei Borza poate face față chiar și la un club de nivelul lui Manchester City.

Dragomir a vorbit despre un eventual transfer al tânărului fundaș într-un interviu oferit celor de la Fanatik.

„Andrei Borza va fi unul dintre cei mai mari fotbalişti ai Europei dacă nu se accidentează. Are o capacitate de efort extraordinară, are ştiinţa jocului, loveşte bine mingea şi cu stângul şi cu dreptul. Rar se naşte un asemenea fotbalist.

Rolul fundaşului lateral este foarte important în fotbalul modern. Oriunde în lume joacă. Şi la Manchester City joacă. Va fi un jucător de mare succes. M-a impresionat ritmul în care s-a jucat play-off-ul.

Suntem pe drumul cel bun. Marea majoritate a celor fruntaşi sunt peste 10,5 kilometri alergaţi. Până acum aveam 6-7 kilometri şi ne bucuram. Începem să devenim competitivi”, a spus fostul șef al Ligii, pentru sursa citată anterior.

Totuși, entuziasmul lui Dragomir nu este împărtășit și de impresarul Florin Manea, care nu crede că Borza este pregătit pentru un salt atât de mare, cel puțin în acest moment.

„Eu nu sunt de acord. Îmi place foarte mult că ai mai spus şi despre ăla… era un fundaş pe la Daco-Getica, spuneai că ajunge cel mai mare fundaş, Plumbuitu. Şi s-a ales praful de el.

Facem un pariu. M-aş bucura ca Borza să fie printre cei mai buni din Europa, măcar între primii cinci şi dau o ladă de şampanie dacă se întâmplă aşa. Să dea Dumnezeu să ajungă”, a spus impresarul, pentru aceași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed