Scandal uriaș la echipa națională! Atac dur la adresa ultrașilor! Ilie Dumitrescu nu s-a mai abținut: ‘Sper că s-a înțeles mesajul’

Scandal uriaș la echipa națională! Atac dur la adresa ultrașilor! Ilie Dumitrescu nu s-a mai abținut. A dat de pământ cu suporterii de la Uniţi dub Tricolor după incidentele de pe Arena Naţională.

Meciului România – Kosovo a fost întrerupt timp de 50 de minute, din cauza scandărilor cu tentă politică ale ultrașilor din „Uniți sub tricolor”.

Ilie Dumitrescu nu s-a mai abținut

În urma scandărilor ultrașilor, jucătorii din Kosovo au plecat la vestiare, iar meciul a fost întrerupt. Partida a fost reluată după aproape o oră.

Gabi Balint (60 de ani) și Ilie Dumitrescu (54 ani) au reacționat imediat și i-au făcut praf pe cei din „Uniți sub tricolor”.

”Eu cred că e ceva premeditat. Din moment ce pregătești un banner, te gândești să faci astfel de lucruri împotriva noastră. Cu siguranță, stadionul va fi suspendat. Vom juca fără spectatori în ultimele două meciuri, lucru care va fi în dezavantajul nostru. E păcat”, a declarat Gabi Balint, la Digi Sport.

”Sper că s-a înțeles mesajul. Dacă se va mai afișa un banner, se întrerupe meciul definitiv. Asta duce la pierderea meciului cu 0-3”, a completat și Ilie Dumitrescu.

Presa din Kosovo a reacționat

Jurnaliștii din Kosovo au catalogat mesajul cu tentă politică „Kosovo e Serbia”, afișat de ultrași, drept unul ”scandalos”.

”Arbitrul le-a ordonat celor două echipe să părăsească terenul. Willy Delajod a decis să oprească meciul după ce fanii români (n.red. de la ”Uniți Sub Tricolor”) au aprins mai multe materiale pirotehnice și au afișat un mesaj scandalos: ’Kosovo este Serbia’”, au notat cei de la Gazeta Express.

Programul României în preliminariile pentru EURO 2024

12 octombrie 2023

ora 21:45 | Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția

15 octombrie 2023

ora 19:00 | Elveția – Belarus
ora 21:45 | ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel

18 noiembrie 2023

ora 19:00 | Belarus – Andorra
ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023

ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed