Oamenii lui Răzvan Burleanu, mesaj clar! I-au făcut praf pe ultraşii de la Uniți sub tricolor. România riscă o suspendare drastică

Oamenii lui Răzvan Burleanu, mesaj clar! I-au făcut praf pe ultraşii de la Uniți sub tricolor. România riscă o suspendare drastică.

Meciului România – Kosovo a fost întrerupt timp de 50 de minute, din cauza scandărilor  ultrașilor din „Uniți sub tricolor”.

FRF i-a făcut praf pe ultrașii de la Uniți sub tricolor

Ultrașii grupării „Uniți Sub Tricolor” au afișat un banner cu tentă politică pe care scria, „Kosovo e Serbia”. Imediat, cei din Kosovo au decis să iasă de pe teren meciul fiind întrerupt.

Federația Română de Fotbal a emis un comunicat virulent, după meciul România-Kosovo, prin care se delimitează de acțiunile grupării de ultrași.

„Federația Română de Fotbal dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud. Care a dus la întreruperea meciului de aseară, dintre România și Kosovo, de pe Arena Națională.

Reiterăm în primul rând principiul după care este guvernat fotbalul în România, și anume neamestecul politicului în actul sportiv.

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, iar FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane.

Toate acestea s-au înregistrat în tribunele Arenei Naționale de un grup restrâns de așa-ziși suporteri, afectând desfășurarea normală a meciului și, implicit, starea de spirit a tricolorilor.

Actele de huliganism au fost dezavuate de restul spectatorilor din stadion, care au fost privați de un spectacol fotbalistic pe care și l-au dorit și pentru care au plătit bilet.

FRF regretă experiența nefastă pe care a trăit-o majoritatea spectatorilor și le mulțumește totodată pentru fantastica susținere pe care au oferit-o tricolorilor în partea a doua a meciului, conducându-i spre o dramatică victorie”, se arată în comunicatul FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed