Scandal uriaş la echipa Armatei! Daniel Opriţa s-a dezlănţuit. Ce l-a scos din minţi după meciul din Cupa României

Scandal uriaş la echipa Armatei! Daniel Opriţa s-a dezlănţuit. S-a aflat ce l-a scos din minţi după meciul din Cupa României. Echipa lui Opriţa a pierdut, fără drept de apel, pe Ghencea, scor 1-3.

Daniel Opriţa spune că echipa sa a fost dezavantajă de arbitru. Susţine că a avut un penalty neacordat pe finalul primei reprize.

Daniel Opriţa s-a dezlănţuit

Daniel Oprița a vorbit în termeni duri despre arbitrii, din cauza unui presupus penalty pe care ar fi trebuit să-l primească echipa Armatei, la 2-0 pentru U Cluj. ”Îmi puneam speranțe că putem obține un rezultat pozitiv. Nu am început meciul rău. Am avut situații să revenim. Nu știu dacă a fost penalty, dar așa e, dacă jumătate sau puțin pentru noi, nu dă. Dacă e la limită, nu dă. M-am liniștit, am fost suspendat.

Și dacă văd că e penalty clar, nu mai zic nimic, că nici nu mai stau de vorbă, îți dau galben imediat. Poate iau galben iar, că n-am ieșit din stadion. Poți să te pui? Cartonașul e ca și cum ar avea pistolul la el, ‘Taci sau te împuști’. Secundul este prin tribună de vreo două meciuri. Asta este.

Dacă dădea penalty, era 2-1, nu se știe. Era și înainte de pauză, era altă situație.

‘U’ Cluj e o echipă bună de Liga 1, care îmi place. E greu. Nu pot să spun că băieții nu și-au dorit, au alergat, au încercat.

Nu e ușor pentru noi, avem patru meciuri în 11 zile, nici ăia din Anglia nu joacă așa. Eu am 17 jucători, trebuie să joc cu aceiași. Nu ne plângem, trebuie să respectăm programul. E o oboseală, e o lipsă de încredere.

În viața unui club mai sunt și momente ca ăsta. În acești patru ani, mi-am îndeplinit toate obiectivele. Acum, încerc să construiesc o nouă echipă. Trebuie să formăm o echipă, un grup, nu e ușor”, a declarat Daniel Oprița.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed