Alexandru Chipciu i-a distrus pe fanii echipei Armatei! Acuzaţii devastatoare ale jucătorului de la U Cluj: ‘Sunt sclavii Armatei, asta nu e Steaua’ + Râde de echipamentul echipei lui Daniel Opriţa

Alexandru Chipciu i-a distrus pe fanii echipei Armatei! Acuzaţii devastatoare ale jucătorului de la U Cluj. Înjurat în Ghencea, la meciul dintre echipa Armatei şi U Cluj, mijlocaşul a râs de formaţia de drept public.

Alexandru Chipciu s-a dezlănţuit după ce U Cluj s-a impus cu 3-1. A râs de galeria echipei Armatei, dar şi de formaţia fără drept de promovare în Superliga.

Alexandru Chipciu i-a distrus pe fanii echipei Armatei!

Alexandru Chipciu nu s-a mai abţinut după victoria ardelenilor din grupele Cupei României, scor 3-1. Fluierat, înjurat și numit „sclavul lui Becali” de ultrașii din Peluza Sud, fostul jucător de la FCSB s-a dezlănţuit după partidă.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla fake? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței, când probabil credea că nu e înregistrat.

Apoi, a continuat să îi facă praf pe cei din peluză. „Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul). Sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă. Am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali.

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta fake… Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic.

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a declarat Alex Chipciu, cel care a deschis scorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed