Scandal uriaș la Cupa Mondială 2022! S-a aflat chiar înainte de meci. Vedeta Braziliei care se iubește cu 3 femei. Foto

Antony este implicat într-un scandal uriaș la Cupa Mondială. Brazilianul în vârstă de 22 de ani se iubește cu trei femei și pare că nu este decis cu cine vrea să rămână.

Chiar dacă ar trebui să fie concentrat pe meciurile de la Campionatul Mondial, Antony pare mai interesat de viața sa personală și face furori pe rețelele de socializare. Jurnaliștii brazilieni au dezvăluit că fotbalistul a lăsat-o în Manchester pe Rosilene Xavier, cea care i-a dăruit un băiețel. Când s-a văzut singur în Qatar nu a mai ținut cont de nimic și a început să-și facă de cap.

Acesta ar fi reluat relația cu DJ Gabi Cavallin, o tânără alături de care s-a afișat și în această vară. Aceasta a rămas însărcinată, dar a pierdut copilul. Nu a luat-o însă nici pe Gabi în Qatar.

Antony a cucerit o altă domnișoară la Cupa Mondială

Jucătorul lui Manchester ar fi plecat la Cupa Mondială cu o altă tânără, Ingrid Lana. Cei doi ar avea o relație din octombrie, asta în ciuda faptului că fotbalistul este căsătorit.

Antony joacă pentru Manchester United din august 2022  și mai are contract valabil până în 2027. Englezii au plătit pentru brazilian 95 de milioane de euro celor de la Ajax.

Ajax l-a cumpărat în iulie 2020 de la Sao Paulo cu 15,75 de milioane de euro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari