Infantino propune `Ziua Maradona` la fiecare turneu final de Campionat Mondial: `Nu trebuie numai să-l omagiem, ci să-l celebrăm pe Diego!`

Toată lumea a auzit aseară, la partida din optimi dintre Argentina și Australia, scandările stadionului. ”Diego, Diego„, au strigat sud-americanii care n-au uitat că s-au făcut doi ani de când El Dios de Futbol a plecat la cer.

Maradona a murit din cauza unui stop-cardio respirator în propria-i casă la câteva săptămâni de la o operație pe creier.

Oficialii CONMEBOL (n.r. – Confederația Sud-Americană de Fotbal) au organizat zilele trecute un eveniment în centrul orașului Doha, capitala Qatarului, un omagiu pentru Maradona unde a fost prezentată o statuie a lui El Pibe D’Oro, campion mondial în 1986 cu naționala „pumelor”.

A fost invitat și Gianni Infantino, președintele FIFA, care a și participat la evenimentul în cinstea legendarului jucător argentinian.

„Diego Maradona este nemuritor. Diego este cu noi. Este emoționant să mă aflu aici, alături de toți cei prezenți. Aș dori să îi felicit pe cei de la CONMEBOL pentru organizarea acestui eveniment.

Când mi-au spus că vor organiza un eveniment în memoria lui Diego, nu am stat nici măcar o secundă pe gânduri. Am transmis că voi veni. Nu trebuie numai să îl omagiem pe Diego, ci și să îl celebrăm.

Mi-aș dori ca începând de acum, la fiecare Campionat Mondial să avem o zi dedicată lui Diego Maradona”, a spus Gianni Infantino, potrivit Sport.es.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari