Cel mai sexy model din Brazilia comite marea trădare: sunt obsedată de Cristiano Ronaldo/ Galerie foto

Mayara Lopes considerată una dintre cele mai sexy femei din Brazilia, dar îi trădează pe Neymar&Co. pentru Cristiano Ronaldo.

Extrem de populară pe OnlyFans, supermodelul susține Brazilia la Campionatul Mondial, dar susține că este obsedată de Cristiano Ronaldo.

Oferă 1000 de abonamente pentru victoria Braziliei

Vedeta OnlyFans, în vârstă de 35 de ani, a promis chiar că va oferi 1.000 de abonamente gratuite la pagina sa, dacă Brazilia lua Campionatul Mondial.

Supermodelul susține că este întristată de accidentarea lui Neymar, dar crede că Brazilia are deja următorul superstar în Richarlison, informează The Sun.

„A fost cu siguranță emoționant, Richarlison a fost uimitor, cred că va fi următorul nostru star.

„Jucătorul meu preferat este Richarlison. Îmi place cum este o persoană atât de bună. Este umil și ajută cu adevărat brazilienii mai săraci. Este foarte, foarte dulce.

„Cu siguranță îl iubesc pe Neymar, îl urmăresc de când a jucat în Brazilia [pentru Santos].

„A devenit atât de mare și ne-a ajutat de atâtea ori, așa că, cu siguranță, am o simpatie pentru el”.

Modelul a dezvăluit că îl place pe „drăguțul” Alisson, deși este îndrăgostită de o altă vedetă de la Cupa Mondială – Cristiano Ronaldo.

„Alisson este cel mai arătos. Este foarte diferit de toți ceilalți brazilieni. Nu sunt atrasă de brazilienii obișnuiți, așa că el este cu siguranță cel care o salvează.

„Sunt obsedată de Cristiano Ronaldo, este atât de chipeș. Alisson este drăguț, dar Ronaldo este chipeș!”.

Brazilia a dat lovitura serii la Cupa Mondială 2022!

Brazilia – Elveţia 1-0 şi sud-americanii sunt deja calificaţi. Sud-americanii visează deja la marele trofeu, aşa cum sugerau fanii aflaţi pe stadion.

Brazilia lui Tite a reuşit să câştige meciul pe final. Fără vedeta Neymar, care este accidentat, naţionala carioca a punctat pe final de meci. Jucătorul celor de la Manchester United, Casemiro, a fost cel care a adus victoria şi calificarea pentru Brazilia.

Brazilia are 6 puncte după două meciuri şi e deja în optimile competiţiei. Pentru al doilea loc în grupă se bat celelalte trei echipe. Elveţia are meci cu Camerun, iar Serbia cu Brazilia. În acest moment, elveţienii au cu două puncte peste rivali. Dacă bat Camerunul sunt în sferturile competiţiei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari