Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Au trecut direct la ameninţări: ‘Va fi ultima sa zi în echipă!’

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Au trecut direct la ameninţări după ultimul meci în care au fost învinşi. Totul s-a întâmplat în vestiarul belgienilor. Greii din echipă au ieşit la rampă.

Belgia este aproape de a rata Cupa Mondială 2022. Înfrângerea în faţa Marocului a tulburat spiritele în vestiar.

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022!

Thibaut Courtois a lovit cu pumnul într-un plexiglas de la banca de rezerve, furios că echipa sa a luat bătaie. Jan Vertonghen s-a luat de Kevin De Bruyne și declarațiile pe care le-a făcut înainte de meci. De Bruyne a spus echipa e prea bătrână pentru a câștiga Mondialul.

Apoi, s-a vorbit despre un scandal uriaş în vestiar. Eden Hazard, Lukaku și De Bruyne au fost printre protagonişti. Thibaut Courtois și Eden Hazard au lămurit situaţia.

Primul care a vorbit a fost Hazard. „Nu a fost mare lucru, tot ce s-a spus a fost exagerat. Am avut ieri o întâlnire și am vorbit de multe subiecte. A fost prezent și Roberto Martinez. Avem două zile pentru a pregăti următorul meci și să încercăm să câștigăm.

Nu, nu a existat o discuție cu Vertonghen după meciul cu Maroc. Am vorbit cu De Bruyne legat de ceea ce a spus despre stilul de joc și îmbătrânire, însă a spus-o mai mult ca o glumă. Are multă încredere în grup, altfel nu s-ar afla aici.

E normal ca în vestiar să fim furioși pentru că am pierdut, însă nimic în afară de asta E un moment complicat, cel mai complicat pentru mine la națională, însă marile echipe au momente complicate. Trebuie să fim mai uniți și să câștigăm pe teren”, a spus Hazard, conform marca.com.

Portarul Thibaut Courtois a fost şi mai dur. „Nimeni nu e fericit acum, însă ne gândim să câștigăm joi pentru a ne califica. E fotbal, se poate întâmpla orice, dar vom da totul. Suntem furioși în vestiar pentru că am pierdut și dezamăgiți de rezultat. A vorbit și selecționerul după meci. Cred că presa a exagerat prea mult situația. Noi credem că ne putem califica.

(n.r. că a rupt o bancă din vestiar) S-a spus ceva ce nu a existat. Am lovit cu pumnul o bancă. Desigur, toți eram dezamăgiți, însă nu a țipat nimeni. Nu ajută așa ceva. Pentru asta există reuniunile de grup. Totul se exagerează în presă și asta e principala problemă. Se scrie mult de cum te înțelegi cu coechipierii. Am avut întâlnirea de grup, am discutat și asta e cel mai important.

(n.r. că ar exista o ‘cârtiță’ în vestiar) E o nebunie să te gândești la asta. Muncim cu multe persoane pe lângă jucători, se poate ca cineva să fi spus ceva. Nu a trebuit să investigăm dacă s-a spus ceva. Dar da, dacă îl găsim, va fi ultima sa zi în echipă”, a declarat portarul.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari