Panică la Cupa Mondială 2022! Li s-a făcut rău subit. Dezvăluiri incredibile din interiorul echipei

Panică la Cupa Mondială 2022! Li s-a făcut rău subit. Sunt dezvăluiri incredibile din interiorul echipei Braziliei. Una dintre vedetele echipei a lansat un semnal de alarmă. Mai mulţi coechipieri au păţit-o.

Noi probleme şi controverse la Cupa Mondială 2022. Selecţionata Braziliei pare blestemată. După ce Neymar s-a accidentat, mai mulţi jucători au păţit-o.

Panică la Cupa Mondială 2022!

Brazilia a reuşit să se califice deja în optimile Cupei Mondiale 2022. Are două victorii după două meciuri, cu Serbia şi cu Elveţia. Totuşi, naţionala carioca are probleme. Sud-americanii s-au îmbolnăvit din cauza aerului condiţionat de pe arena unde au jucat.

Jucătorul celor de la Manchester United, Antony, a dat cărţile pe faţă. Acesta a fost incert pentru a doua partidă, cu Elveția. Acum, jucătorul a dezvăluit care a fost problema. „A fost mai mult o răceală, o durere în gât. A fost din cauza aerului condiționat din stadion. Nu doar mie mi s-a întâmplat, ci mai multor coechipieri, care au tușit și au avut dureri”, a spus Antony, confrom The Athletic.

Din cele 8 stadioane pe care se joacă turneul final, 7 sunt dotate cu sisteme de aer condiționat. Asta s-a întâmplat pentru a preveni căldura extremă care este în afara arenei și pentru a face temperatura una mult mai acceptabilă.

Brazilia mai are un singur meci de disputat, cu Camerun, după care își va afla adversara din optimi. Aproape toate arenele, cu excepția unuia, Khalifa International Stadium, inaugurat în 1976, au fost construite special pentru eveniment.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari