Scandal uriaş în Formula 1! Max Verstappen a trecut la ameninţări. Ce îl deranjează pe campionul mondial

Scandal uriaş în Formula 1! Max Verstappen a trecut la ameninţări. S-a aflat ce îl deranjează pe campionul mondial. Olandezul zburător domină Marele Circ de două sezoane.

Acum, Max Verstappen este nemulţumit de ultimele decizii ale şefilor din Formula 1. A spus totul înainte de Marele Premiu al Australiei.

Max Verstappen a trecut la ameninţări

După un început bun de sezon, cu victorie în prima etapă și un loc secund în a doua, Max Verstappen s-a dezlănţuit. A făcut scandal după ce a obținut pole-position în Australia. Olandezul de la Red Bull amenință că se retrage din Formula 1. Asta dacă șefii continuă să introducă și alte probe de sprint în etapele din calendar, așa cum se vehiculează.

Ideea a fost a lui Stefano Domenicali, șeful Formulei 1, în dorința de a crește spectacolul. Astfel, înaintea Marelui Premiu al Australiei, va exista o întâlnire informală între piloți pentru a hotărî cum trebuie procedat.

Verstappen s-a enervat și nu vede rostul acestor probe de sprint. El susține că aceasta este doar o modalitate de a mai acumula ceva puncte. „Mă mulțumesc doar cu cursa principală. Cred că e mai bine pentru spectaculozitate. Sigur că sper că nu vor fi multe schimbări. Altfel, nu mă veți mai vedea pentru mult timp”, a tunat Verstappen,  conform thesportrush.com.

După ce a aflat părerea lui Verstappen, Stefano Demenicali e dispus să mai discute, pentru a căuta și alte perspective de îmbunătățire a perspectivei spectatorilor. În urma curselor de sprint se stabileste ordinea de plecare în cursă. Probele de sprint au fost introduse pentru prima dată în Formula 1 în 2021.

În această stagiune, potrivit site-ului oficial al Formulei 1, prima cursă care ar urma să aibă probă de sprint ar fi în Azerbaidjan, în etapa următoare, în weekend-ul 28-30 aprilie. Celelalte sprinturi confirmate pentru 2023 sunt în Marele Premiu din Austria (30 iunie – 2 iulie), Marele Premiu al Belgiei (28-30 iulie), Marele Premiu din Qatar (6-8 octombrie), Marele Premiu al Americilor (20-22 octombrie) și în Marele Premiu al Braziliei (3-5 noiembrie).

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari