Scandal uriaș în cazul Simonei Halep! A trecut direct la amenințări. Avocatul româncei s-a dezlănțuit

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentu dopaj după ce a folosit suplimente produse de o firmă din Canada.

Fostul lider mondial a dat deja în judecată compania, chiar dacă reprezentanții firmei au negat acest lucru. Avocatul român al jucătoarei de tenis a spus clar ce se va întâmpla.

Scandal uriaș în cazul Simonei Halep

Simona Halep a luat suplimentul produs de compania Quantum Nutrition, la recomandarea antrenorului său și a staff-ului. Unul dintre patronii firmei, Kostas Koveos spune că ei nu au nicio vină și că decizia ITIA a fost una corectă.

Simona Halep a dat în judecată Quantum Nutrition, iar daunele cerute sunt uriașe. Avocatul jucătoarei de tenis a explicat ce se întâmplă. În opinia sa, cel mai pobabil canadienii vor da faliment.

„Firma canadiană v-a declarat că produsul lor nu a fost contaminat. Cum să știe ei asta, dacă habar n-aveau de unde au luat ingredientele? Am descoperit noi că din China. Adevărul e acela că ei au o mare problemă și o să aibă în continuare.

Cum să livrezi un supliment contaminat și să susții că nu e contaminat? Probabil că acesta va fi finalul lor în această afacere. Dacă vor avea sau nu banii, asta e altă discuție. Dar, probabil că va fi finalul.”, a declarat Bogdan Stoica, pentru GSP.ro.

Halep a fost suspendată pentru o perioadă de 4 ani pentru dopaj, iar acum va merge la TAS, în speranța că pedeapsa va fi redusă.

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede, că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată Federaţia Internaţională, i-aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, ITIMA, i-aş da în judecată nu pentru 1 milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu, în locul Simonei, aş face-o, începând cu Federaţia Internaţională, IŢIA, MITIA, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie”, spunea și Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed