Anunț incredibil despre Simona Halep! Cum au găsit-o doar pe ea dopată. Sportivii celebri care au luat suplimente de la aceeași firmă

Anunț incredibil despre Simona Halep. Cum au găsit-o doar pe ea dopată. Mai mulți sportivii celebri au luat suplimente de la aceeași firmă, dar nu au avut probleme.

Jucătoarea de tenis a fost suspendată 4 ani, iar acum speră ca TAS să o lase să revină pe teren mai repede.

Anunț incredibil despre Simona Halep

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Sportiva a folosit un supliment produs de firma din Canada, Quantum Nutrition. În fața judecătorilor de la Londra, fostul lider mondial a demonstrat că suplimentul a avut roxadustat.

În trecut, produse de la aceeași firmă au fost consumate și de către alți sportivi precum Stefanos Tsitsipas sau fotbaliști din lotul celor de la Ottawa Fury.

De altfel, Patrick Mouratoglou și oamenii săi au comandat trei produse de la firma din Canada, dar doar pudra folosită de Simona Halep a fost contaminată. Celelalte suplimente se pare că fuseseră produse în alte fabrici.

De-a lungul anilor, Quantum Nutrition a colaborat și cu alți sportivi cunoscuți. Ambasadori ai acesteia sunt justul jucător de tenis, Daniel Nestor, campion olimpic la Sydney și de opt ori câștigător de Grand Slam, dar și Elvis Stojko, triplu campion mondial la patinaj.

Ion Țiriac, intervine în cazul Halep

Omul de afaceri i-a sugerat Simonei Halep să intenteze proces împotriva ITIA și să ceară despăgubiri.

„Odată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba. Și după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede, că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată Federaţia Internaţională, i-aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, ITIMA, i-aş da în judecată nu pentru 1 milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion. Eu, în locul Simonei, aş face-o, începând cu Federaţia Internaţională, IŢIA, MITIA, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie.

Cum dracului, vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep, la 31 ani, n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a declarat Ion Ţiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed