Simona Halep va fi uimită! Omul lui Gică Hagi iese la rampă. Ce i-a transmis fostului lider mondial WTA

Simona Halep va fi uimită! Omul lui Gică Hagi iese la rampă cu declarații uimitoare. Ce i-a transmis fostului lider mondial WTA, imediat după aflarea veștii suspendării.

Ciprian Marica a avut un mesaj emoționant după suspendarea constănțencei.

Simona Halep va fi uimită!

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani de către instanța tribunalului Sport Resolutions, în urma depistării sale pozitive cu roxadustat, în cadrul US Open 2022.

Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul Constanța, a vorbit despre procesul tragic prin care a fost nevoită să treacă fosta campioană de la Wimbledon și Rolland Garros. A recunoscut faptul că i-a trimis un mesaj de încurajare constănțencei, la scurt timp după aflarea teribilei vești.

Marica este sigur de buna credință a Simonei și speră ca apelul la TAS să se sfârșească cu vești bune, conform Pro Sport.

„Sper (n.r. să i se reducă pedeapsa), pentru că ne-a adus atâtea bucurii, încât trebuie să fim alături de ea. Ce nu te omoară, te face mai puternic! Asta i-am scris și Simonei. Indiferent de situație, suntem alături de ea. Să fie sănătoasă, în primul rând!

Sunt convins că Simona nu a făcut de capul ei nimic și n-a luat substanțe dopante. Dacă a fost o greșeală, nu este vina Simonei. Nu stai tu să vezi ce medicamente ei, dacă sunt permise sau nu. Este domeniul medical. N-are cunoștințe. Este un subiect amplu discutat, mai mult de atât eu nu știu”, a spus Ciprian Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed