Scandal fără precedent. Jenni Hermoso vrea ca şefului federaţiei spaniole să plătească după ce a sărutat-o la finala CM

Scandal fără precedent. Jenni Hermoso cere „măsuri exemplare” împotriva şefului federaţiei spaniole, care a sărutat-o după finala Cupei Mondiale.

Aceasta spune că Luis Rubiales a sărutat-o fără voia ei pe buze după triumful echipei naţionale la Cupa Mondială feminină.

Incidentul a avut loc în momentul în care Rubiales le înmâna jucătoarelor medaliile de aur după ce acestea au învins Anglia cu 1-0 în finala de duminică. Mai multe persoane, inclusiv miniştri, au cerut demisia preşedintelui federaţiei.

„Sindicatul meu FUTPRO, în coordonare cu agenţia TMJ, se ocupă de apărarea intereselor mele şi în acest caz. Lucrăm pentru a ne asigura că acte precum cele la care am asistat nu rămân niciodată nepedepsite, că sunt sancţionate şi că sunt adoptate măsuri exemplare pentru a proteja fotbalistele de acţiuni pe care le considerăm inacceptabile” a precizat Hermoso într-un comunicat comun publicat de sindicat şi de agenţia sa, potrivit news.ro.

FUTPRO se va întâlni lunea viitoare cu vicepreşedinta guvernului spaniol, Yolanda Diaz, pentru a se asigura că acţiunile lui Rubiales sunt „sancţionate corespunzător”.

Rubiales, care iniţial i-a numit pe criticii săi „idioţi”, a distribuit luni seara târziu o înregistrare video în care prezintă scuze.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed