Scandal uriaș în Spania după gestul făcut de președintele federației de fotbal la finala Cupei Mondiale

Preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a fost criticat, duminică, pentru că a sărutat-o pe gură pe atacanta Jenni Hermoso. S-a întâmplat după ce Spania a învins Anglia cu 1-0 în finala Cupei Mondiale.

În imaginile filmate pe podiumul de pe stadionul ANZ din Sydney se vede clar cum Rubiales o sărută pe gură pe jucătoare în timp ce îi ţine capul în mâini. Videoclipul a fost între timp eliminat de pe Twitter.

Jenni Hermoso a explicat că a fost „un gest reciproc, total spontan, din cauza bucuriei imense pe care o produce câştigarea unei Cupe Mondiale”.

„Preşedintele şi cu mine avem o relaţie excelentă, comportamentul său cu noi toate a fost perfect şi a fost un gest natural de afecţiune şi recunoştinţă”, a adăugat ea, potrivit news.ro.

Luis Rubiales, prima reacție după declanșarea scandalului

Sărutul preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal vine pe fondul unor probleme grave în cadrul echipei naţionale spaniole. De luni de zile, jucătoarele denunţă metodele antrenorului Jorge Vilda. Acesta se bucură de sprijinul nemijlocit al preşedintelui său.

„Să nu ascultăm de idioţi şi de oameni proşti, serios. Sunt doar doi prieteni care sărbătoresc. Nu suntem aici pentru prostii. Eu, cu tot ceea ce am trecut, nu mai vreau prostii şi tâmpenii. Să-i ignorăm şi să ne bucurăm de lucrurile bune. Să nu mă faceţi să încep cu idioţii care nu pot vedea partea pozitivă. Nu există răutate în asta. Dacă există proşti, lăsaţi-i să-şi continue prostiile. Să-i ascultăm pe cei care nu sunt proşti. Este un lucru fără rost, dar dacă oamenii vor să-şi piardă timpul cu asta”, a declarat Luis Rubiales.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed