S-a dezlănţuit după derby! Scandal uriaş la meciul Farul-FCSB. Sebastian Colţescu, ţinta acuzaţiilor

S-a dezlănţuit după derby! A izbucnit un scandal uriaş la meciul Farul-FCSB. Sebastian Colţescu este ţinta acuzaţiilor.

După victoria celor de la FCSB contra Farul, scor 1-0, arbitrul Sebastian Colțescu a fost asupru criticat pentru penalty-ul dictat în minutul 56. Asta în urma unui fault controversat comis de Tudor Băluță asupra lui Adrian Șut.

S-a dezlănţuit după derby

Viorel Moldovan consideră că nu se impunea ca Sebastian Colțescu să acorde lovitura de pedeapsă.

„Un penalty controversat, foarte uşor acordat, din punctul meu de vedere. Există contact acolo, dar nu poţi să dai… Mi se pare un penalty dat uşor.

Şut simte atingerea, cade ca secerat. E mai mult o mângâiere la nivelul picioarelor. Colţescu este acoperit de regulament, dar să oferi un penalty atât de uşor… Nu ştiu dacă în Anglia se dădea penalty.

E atingere, dar nici la antrenament nu dai aşa ceva! Cred că e acoperit Colţescu, dacă a dat direct penalty, fără să consulte VAR-ul”, a spus Viorel Moldovan, conform Prima Sport.

Gică Hagi: „Să iasă conducerea mea să vorbească”

Gică Hagi le-a cerut oficialul de la Farul să vină cu o reacție fermă în ce privește penalty-ul dictat de Sebastian Colțescu, o decizie văzută drept injustă și de către antrenorul alb-albaștrilor.

„La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut. Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

Toată lumea spune și voi nu vreți? E imposibil! Să iasă conducerea mea să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Să comenteze, să vadă toată România. Nu eu, că mie mi-a dat galben!”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă de după meciul cu FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed