S-a aflat totul! Edi Iordănescu a cerut ajutorul ca să califice naționala la Euro, secretele i-au fost dezvăluite

Edi Iordănescu îi calcă pe urme tatălui său. Nu doar din punct de vedere al carierei ca antrenor, ci și ca aplecări în viața de zi cu zi. Sunt de notorietate episoadele de pe banca naționalei când Anghel Iordănescu pupa pe ascuns iconițele sfințite. Sau că nu sărea niciodată peste spovedanie și cerea mereu binecuvântare de la duhovnic.

Același lucru îl face și fiul său cel mare, Edward, acum selecționer al României. Părintele Vasile Crișan de la Mănăstirea Dumbrava, duhovnicul lui Puiu Iordănescu și al multor fotbaliști din Generația de Aur și nu numai, a dezvăluit pentru Fanatik că înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2024, Edi s-a spovedit.

”Nu-i dădeam binecuvântarea să plece de la națională!”

„Foarte mulți jucători sau oameni din fotbal vin la Dumbrava doar pentru a-mi cere un sfat. Dacă e bine să meargă unde au oferte, dacă trebuie să continue unde sunt… Bineînțeles că nu suntem noi acum atoateștiutori, dar ne rugăm la Dumnezeu să dea fiecăruia gândul bun și decizia cea mai bună. Eu am încercat și încerc să fiu pentru ei un Părinte rugător către Părintele Ceresc pentru ei și pentru familiile lor.

Uite și cu Edi. I-am zis să se spovedească și să se împărtășească înainte de tragerea la sorți din Germania ca să avem o grupă ușoară. Avem o grupă din care eu zic că ne calificăm. Nici nu-mi fac probleme! Și bine că nu a plecat de la națională, cum doreau unii…”, a povestit părintele Vasile pentru fanatik.ro.

”Oricum, eu nici nu-i dădeam binecuvântarea să plece, așa cum i-am dat-o când a venit la echipa națională… L-am binecuvântat și acum și i-am zis că ne calificăm! Și Răzvan Burleanu a fost la Dumbrava, așa discret, și ne-a dat cadouri și tricouri”, a mai dezvăluit duhovnicul fotbaliștilor.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed