Revoltă şi acuzaţii grave la Cupa Mondială 2022! Nu s-a mai abţinut şi a declanşat scandalul: ‘Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți’

Revoltă şi acuzaţii grave la Cupa Mondială 2022! Nu s-a mai abţinut şi a declanşat scandalul după ce echipa sa a fost eliminată de la turneul final. Imaginile au fost văzute de toată Planeta.

Uruguay a fost eliminată de la Cupa Mondială 2022, iar jucătorii s-au răsculat. Au făcut un scandal uriaş la finalul meciului cu Ghana.

Revoltă şi acuzaţii grave la Cupa Mondială 2022!

Cupa Mondială 2022 nu este ocolită de scandaluri. A fost iureş mare după ce Uruguay a fost eliminată. Jose Maria Jimenez, fundașul central al sud-americanilor, s-a dezlănţuit pur şi simplu.

La finalul meciului cu africanii, uruguayenii au făcut scandal. S-au năpustit asupra arbitrului neamț Daniel Siebert. L-au acuzat că a ignorat un fault în careu comis asupra lui Darwin Nunez. Sud-americanii mai aveau nevoie de un gol pentru a avea un golaveraj mai bun decât Coreea de Sud și pentru a se califica în optimi.

Gimenez, fundașul legitimat la Atletico Madrid nu s-a mai abţinut. S-a îndreptat violent spre arbitrul Siebert la final și a fost cu greu calmat de colegi. În timp ce camerele erau focusate pe el, stoperul a fost surprins aruncând vorbe dure la adresa arbitrilor.

„Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți!”, a strigat Gimenez, citat de TyC Sports. Reacția lui a fost surprinsă de cameră și se poate înțelege cu exactitate ce a spus. Astfel, fundașul Uruguayului riscă să primească o suspendare din partea FIFA, potrivit sursei menționate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed