Revoltă şi acuzaţii grave la Cupa Mondială 2022! Nu s-a mai abţinut şi a declanşat scandalul: ‘Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți’

Revoltă şi acuzaţii grave la Cupa Mondială 2022! Nu s-a mai abţinut şi a declanşat scandalul după ce echipa sa a fost eliminată de la turneul final. Imaginile au fost văzute de toată Planeta.

Uruguay a fost eliminată de la Cupa Mondială 2022, iar jucătorii s-au răsculat. Au făcut un scandal uriaş la finalul meciului cu Ghana.

Revoltă şi acuzaţii grave la Cupa Mondială 2022!

Cupa Mondială 2022 nu este ocolită de scandaluri. A fost iureş mare după ce Uruguay a fost eliminată. Jose Maria Jimenez, fundașul central al sud-americanilor, s-a dezlănţuit pur şi simplu.

La finalul meciului cu africanii, uruguayenii au făcut scandal. S-au năpustit asupra arbitrului neamț Daniel Siebert. L-au acuzat că a ignorat un fault în careu comis asupra lui Darwin Nunez. Sud-americanii mai aveau nevoie de un gol pentru a avea un golaveraj mai bun decât Coreea de Sud și pentru a se califica în optimi.

Gimenez, fundașul legitimat la Atletico Madrid nu s-a mai abţinut. S-a îndreptat violent spre arbitrul Siebert la final și a fost cu greu calmat de colegi. În timp ce camerele erau focusate pe el, stoperul a fost surprins aruncând vorbe dure la adresa arbitrilor.

„Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți!”, a strigat Gimenez, citat de TyC Sports. Reacția lui a fost surprinsă de cameră și se poate înțelege cu exactitate ce a spus. Astfel, fundașul Uruguayului riscă să primească o suspendare din partea FIFA, potrivit sursei menționate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari