Scandalul momentului la Cupa Mondială 2022! Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut. A început să urle pe teren

Scandalul momentului la Cupa Mondială 2022! Portughezul Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut. A început să urle pe teren, înainte să fie schimbat. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat.

Cupa Mondială 2022 oferă scandaluri şi controverse pe bandă rulantă. Ultimul dintre acestea s-a petrecut cu Cristiano Ronaldo în prim-plan.

Scandalul momentului la Cupa Mondială 2022!

Cristiano Ronaldo s-a calificat în optimile Cupei Mondiale 2022 cu Portugalia. A fost îsnă parte dintr-un nou scandal. A vrut să fie titular și în înfrângerea Portugaliei împotriva Coreei de Sud, scor 1-2. Jucătorul a fost schimbat în minutul 65 cu Andre Silva. A avut o reacție controversată, pe care a explicat-o la finalul partidei.

„Te grăbești al dracului de rău să mă schimbi”, a fost surprins Ronaldo strigând în timp ce părăsea terenul, potrivit publicației portugheze record.pt. Deși se părea că vorbele sunt îndreptate către selecționerul Fernando Santos, Cristiano a susținut ulterior că destinatarul era altul.

„Totul s-a întâmplat înainte să ies de pe teren. Un jucător coreean îmi spunea să mă mișc mai repede, iar eu i-am spus să tacă din gură, pentru că nu are nicio autoritate. Nu trebuie să își dea cu părerea.

Doar arbitrul are puterea să decidă dacă mă mișc prea încet. Nu trebuie să existe o controversă. Totul s-a întâmplat în timpul meciului și aceste lucruri trebuie să rămână pe teren. Acum, cel mai important e că suntem în optimi. Nu doar jucătorii, ci toți portughezii trebuie să fie încrezători”, a spus Ronaldo după meci, potrivit sursei citate.

În minutul 65, când a ieșit Ronaldo, scorul dintre Portugalia și Coreea de Sud era 1-1. În acel moment, asiaticii erau eliminați din competiție. Coreenii au marcat în minutul 90+1 și au terminat pe locul doi în grupa H, în fața Uruguayului.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari