L-au dat afară imediat! Ziua şi demiterea de la Cupa Mondială 2022. Nimeni nu l-a mai vrut

L-au dat afară imediat! Ziua şi demiterea de la Cupa Mondială 2022. Nimeni nu l-a mai vrut şi a trebuit să renunţe la funcţie după ce echipa sa a fost eliminată încă din faza grupelor turneului final.

Cupa Mondială 2022 oferă pe lângă scandaluri şi demiteri pe bandă rulantă. Tocmai s-a produs a cincea demitere de antrenor.

Ziua şi demiterea de la Cupa Mondială 2022

Cupa Mondială 2022 a făcut cea de-a cincea victimă în rândul antrenorilor. După ce Gerardo Martino (Mexic), Carlos Queiroz (Iran), Diego Alonso (Uruguay) și Roberto Martinez (Belgia) și-au dat demisia a venit rândul altui selecţioner. A ratat optimile competiției şi a plătit cu postul.

Este vorba despre Otto Addo, al cincilea selecționer care și-a anunțat plecarea. Acesta preluase naţionala Ghanei în luna februarie a anului 2022. A rezistat pe banca selecționatei doar 10 luni.

Ghana a terminat pe ultimul loc în Grupa H, după Portugalia, Coreea de Sud și Uruguay. Apoi, Otto Addo a plecat după o victorie și două eșecuri. Otto Addo a dezvăluit că avea de gând să plece de pe banca tehnică a Ghanei chiar dacă se califica în optimile de finală. Vrea să continue în departamentul de scouting al clubului Borussia Dortmund.

„Am mai spus-o, se știa că mă opresc după Cupa Mondială. În acest moment, eu și familia mea ne vedem viitorul în Germania, îmi place rolul meu de la Dortmund. Am spus că voi demisiona după Cupa Mondială chiar dacă vom câștiga competiția”, a declarat Otto Addo, după meciul Ghana – Uruguay 0-2, din ultima etapă a grupelor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari