Reghecampf, adevărul despre negocierile cu Becali ca să revină FCSB: `Atunci să fiți siguri că am să fiu și antrenorul echipei!`

Când a plecat în vară de la Craiova, s-a spus că Laurențiu Reghecampf a fost pe punctul să revină la FCSB. A luat două titluri în Liga 1 cu echipa prietenului Gigi Becali, pe care a antrenat-o în două mandate, 2012-2014 și 2015-2017. A mai cucerit o Supercupă și o Cupă a Ligii alături de roș-albaștri.

Cu el pe bancă, FCSB a bifat două rezultate istorice în cupele europene: victorii cu Ajax și Chelsea, și a participat ultima dată în grupele Ligii Campionilor, sezonul 2013/14.
Reghecampf vine și spune acum cum au stat, de fapt, lucrurile când a plecat de la Craiova lui Mihai Rotaru.

„Nu am avut discuții cu Gigi despre preluarea echipei. Gigi Becali îmi este ca un frate, un prieten apropiat. Mereu discutăm despre multe lucruri și sfaturile lui mereu m-au ajutat!
Când am să vorbesc cu adevărat cu Gigi despre preluarea echipei, atunci să fiți siguri că am să fiu și antrenorul echipei.

Eu nu negociez cu Gigi, mă cunoaște, mă știe, noi doi dacă lucrăm împreună nu o facem în urma unor negocieri, ci o facem din suflet!”, a declarat Reghecampf, conform digisport.ro.
„Am vorbit cu el (n.r. – după ce a fost demis de la Craiova). Și-a dat seama că, dacă l-aș fi vrut, l-aș fi luat. I-am zis: «Reghe, eu am antrenor (n.r. – Toni Petrea), eu am câștigat campionatul.

Dacă aveam VAR, eram campion, deciziile arbitrilor au influențat titlul». Eu l-aș fi vrut pe Reghe, dar trebuia să renunț la două persoane importante din club. Nu, nu la MM Stoica, MM e prieten cu Reghe”, spune Becali la vremea respectivă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari