Răzvan Burleanu pregăteşte marea lovitură! Dezvăluiri de ultimă oră ale şefului FRF. Competiţie uriaşă, la Bucureşti

Răzvan Burleanu pregăteşte marea lovitură! Dezvăluiri de ultimă oră ale şefului FRF. Competiţie uriaşă, la Bucureşti. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a oferit toate detaliile.

Răzvan Burleanu spune că Guvern, cât şi Primăria Capitalei susţin puternic candidatura Bucureştiului pentru organizarea finalei Europa League. Acest lucru s-ar putea întâmpla în 2026 sau 2027, pe Arena Naţională.

Răzvan Burleanu pregăteşte marea lovitură!

„În cursul acestei săptămâni am avut o întâlnire cu premierul României. Am discutat despre câteva aspecte importante. În primul rând am discutat despre iniţiativa noastră de a găzdui finala Europa League din 2026 sau 2027.

Guvernul României şi Primăria Capitalei susţin puternic candidatura pentru găzduirea finalei Europa League. Angajamentul pe care ni l-am luat, Guvernul, Primăria şi noi, este ca până la 15 noiembrie să depunem dosarul de candidatură cu toate garanţiile solicitate de către UEFA”, a afirmat Burleanu.

Arena Naţională a mai găzduit o finală de Europa League, în 2012. Atletico Madrid a învins-o pe Athletic Bilbao cu 3-0. Pentru următorii doi ani, oraşele gazdă ale ultimului act al Europa League se cunosc deja. Acestea sunt Dublin (Irlanda), în 2024, şi Bilbao (Spania), în 2025.

Oficialul FRF a discutat cu premierul şi despre modificările fiscale care se preconizează în viitorul apropiat. Salariul maxim pe care îl poate acorda un club finanţat din bani publici să fie de 30.000 de lei.

„Am discutat de asemenea despre impactul modificărilor fiscale în ceea ce înseamnă economia fotbalului la nivel naţional. În acest sens, i-am prezentat premierului argumentele noastre pentru care statul român trebuie să continue să susţină sportul.

Asta mai ales în ceea ce priveşte impactul pe care îl aduce fotbalul astăzi. Şi mă refer la un impact cuantificat în 2021 de peste 800 de milioane de euro, un impact direct asupra beneficiilor economice, beneficiilor sociale. Impactul fotbalului românesc este de 800 de milioane de euro”, a spus preşedintele.

Premierul l-a asigurat pe Burleanu că va continua să susţină investiţiile în infrastructura sportivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed