Răzvan Burleanu face dezvăluirea serii! Intervenţie în forţă a şefului FRF. Avertisment dur după incidentele din meciul cu Kosovo

Răzvan Burleanu face dezvăluirea serii! Intervenţie în forţă a şefului FRF. Avertisment dur după incidentele din meciul cu Kosovo. Şeful fotbalului românescu nu s-a mai abţinut după ce Federația Română de Fotbal a fost amendată cu 52.000 de euro.

Răzvan Burleanu are o reacţie dură după incidentele de la România – Kosovo, scor 2-0. Naționala a fost suspendată şi joacă meciul cu Andorra cu casa închisă.

Răzvan Burleanu face dezvăluirea serii!

UEFA a sancționat FRF după scandalul de la România – Kosovo, în urma întreruperii meciului cu aproximativ 50 de minute. Ultrașii din „Uniți sub tricolor” au afișat un banner pe care scria „Kosovo e Serbia”. Federația din Kosovo nu s-a arătat deloc mulțumită cu sancțiunea primită de România, cerând o pedeapsă „mai aspră”.

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit despre incidentele de la meci, dar și despre declarațiile făcute de căpitanul Nicolae Stanciu. Jucătorul a dezvăluit că și fotbaliștii României ar fi putut părăsi terenul în deplasările în care au fost jigniți, inclusiv cea de la Priștina. Acolo fanii kosovari au avut un comportament reprobabil.

Oficialul FRF a punctat și faptul că jucătorii kosovarilor au intrat, în meciul de pe Arena Națională, provocând suporterii români. „În general, intervenția UEFA nu e doar atunci când o echipă iese de pe teren. Echipa Kosovo a ieșit de pe teren ca urmare a aplicării unui protocol de către arbitru. Chiar dacă acel protocol nu a fost comunicat către toți. Au fost câteva elemente care au fost susținute de apărarea noastră. Astfel încât să ne asigurăm că sancțiunea pe care o vom primi va fi una redusă.

În același timp, trebuie să recunoștem că și noi am avut parte de un tratament în Kosovo, total nepotrivit pe lângă ce ne dorim să promovăm pe un teren de fotbal. La fel cum am putea foarte bine să evidențiem faptul că jucătorii kosovari au intrat pe teren.

Sunt mai multe elemente care mă îndreptățesc să spun aceste lucruri, provocându-i pe suporteri, de parcă au încercat să urmărească acest obiectiv. Meciul să nu se termine pe teren. Cu siguranță și Kosovo urmează să, ori au avut sancțiuni în urma meciului disputat la Priștina, ori vor avea sancțiuni după meciul de aici”, a declarat Răzvan Burleanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed