Războiul bombelor sexy la Cupa Mondială. Ivana Knoll și conaționala sa, luptă la baionetă /Galerie Foto

Magdalena Keskic este noua bombă sexy care susține naționala Croației la Cupa Mondială din Qatar și i-a declarat ”război” Ivanei Knoll.

Fosta miss Croația consideră că nu este cu nimic mai prejos decât Ivana Knoll.

Magdalena Keskic vs Ivana Knoll la Cupa Mondială

Magdalena consideră că a respectat regulile din Qatar pe parcursul Campionatului Mondial, iar pozele incendiare sunt doar ”parte din bussines”.

”Nu am avut nicio problemă, respect Qatarul, întregul eveniment și mă respect pe mine prin modul în care mă îmbrac. Oamenii îmi văd fotografiile, acesta e business-ul, dar în realitate aveam mereu un fular, un steag sau o vestă peste, așa că în fiecare secundă am fost acoperită, nu mi-am arătat niciodată picioarele sau altă parte a corpului.

Oamenii de rând și polițiștii din Qatar mă admirau oricum și voiau să facă poze cu mine tot timpul. Au fost foarte amabili cu mine. În cele două săptămâni cât am stat aici, mi s-au întâmplat multe lucruri, dar cele mai amuzante și frumoase momente au fost când tot orașul sau toți oamenii de pe stadion voiau să facă fotografii cu mine, a fost foarte interesant.

Câteodată, făceam câte 1.000 de fotografii pe zi. Nu voi uita niciodată timpul petrecut în Qatar, îmi voi aminti toată viața. Oamenii își chemau familiile sau își sunau prietenii pe FaceTime pentru a mă vedea, a fost o nebunie. Chiar mi-a plăcut să comunic cu oamenii și să fac poze”, a transmis Magdalena Keskic pentru digisport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari