Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep! Ce vor să facă cei de la ITIA. Anunțul a venit chiar acum

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep! Cei de la Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) au anunțat ce vor să facă în cazul Simonei Halep.

Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros s-a declarat șocată după ce procesul său a fost amânat pentru a treia oară.

Ce vor sa facă cei de la ITIA în cazul Simonei Halep

Simona Halep trebuia să fie audiată în procesul de dopaj pe data de 28 mai. Luni, constănțeanca a anunțat că totul s-a amânat pentru a treia oară la solicitarea celor de la ITIA. Asta după ce a fost formulată o nouă acuzație de dopaj la adresa româncei.

Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului a venit cu lămuriri în acest caz. 

„Am propus ca ambele acuzaţii să fie judecate o singură dată pentru a evita mai multe termene. Pentru ca acest lucru să fie posibil, dorim să oferim tuturor părţilor implicate (inclusiv tribunalului independent) suficient timp pentru a analizat probele şi documentele asociate ultimei acuzaţii. În final, rămâne decizia tribunalului independent. Simona Halep are astfel posibilitatea de a se apăra în faţa tribunalului”, se arată în răspunsul ITIA pentru Antena 3 CNN.

ITIA a mai anunţat că ultima acuzaţie a venit în urma unor informaţii furnizate de WADA (Agenţia Mondială Anti-Doping).

Potrivit Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului, WADA transmite prima dată faptul că există nereguli în pașaportul biologic al unui sportiv, și abia apoi ITIA identifică sportivul și formulează acuzația.

Simona Halep, reacție dură după o nouă amânare

„Sunt din nou extrem de șocată și dezamăgiră de atitudinea ITIA. În timp ce reprezentatul agenției Nicole Sapstead a spus public acum trei zile că ITIA „se angajează să aibă o atitudine oportună și empatică vizavi de domnișoara Halep”, în același timp eu au cerut oficial Tribunalului să respingă apelul meu, pentru a trei oară. Când o să înceteze totul? Acest comportament este contrariu drepturilor mele”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

4 COMENTARII

  1. E din ce în ce mai elocventa intenția cuiva de a o scoate pe Simona din viata sportiva…eu bănuiesc cine…o femeie frustrata e capabila de orice

  2. Că o părere personală, cred că „lucrătura” vine de le Sereena Williams, ținând cont, că Sereena a avut dispute și cu Țiriac….!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed