Simona Halep s-a dezlănţuit! Anunţ în miez de noapte al româncei. Ce i-au făcut cei de la ITIA: ‘Sunt extrem de șocată!’

Simona Halep s-a dezlănţuit! Anunţ în miez de noapte al româncei. S-a aflat ce i-au făcut cei de la ITIA. Campioana noastră face scandal şi o dezvăluire absolut uluitoare. Procesul de la Londra se amână pentru a treia oară.

Simona Halep a anunțat că ITIA a cerut amânarea audierii cazului său de dopaj pentru a treia oară!

Simona Halep s-a dezlănţuit!

Simona Halep urma să fie audiată de tribunalul independent Sports Resolutions pe 28 mai. Există posibilitatea de a nu apărea în fața judecătorilor nici la acea dată. Cei de la ITIA au cerut amânarea audierii.

Această decizie este contestată public de către româncă. Aceasta a trimit un comunicat pe rețelele de socializare în urmă cu câteva momente.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead a comunicat public acum 3 zile că ITIA «își menține angajamentul de a judeca cazul doamnei Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp», în același timp ei cereau oficial Tribunalului să-mi amâne audierea… pentru a treia oară.

ITIA spune public un lucru și face altceva în privat, am cerut în repetate rânduri să fiu audiată și ITIA a încercat în mod repetat să întârzie asta.

Când se va opri? Întreb acest lucru încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă, să acționeze în acest fel este împotriva drepturilor mele”, a spus Simona Halep.

Românca a fost suspendată temporar în urmă cu 8 luni. Spera să fie judecată pe 28 mai de către tribunalul de la Londra. Acum, ITIA vrea o nouă amânare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed