Simona Halep, implicată într-un scandal uriaş! Fanii se revoltă după ultimul anunţ: ‘Au prins-o cu minciuna!’

Simona Halep, implicată într-un scandal uriaş! Fanii se revoltă după ultimul anunţ. Procesul de dopaj în care este implicată românca a escaladat. Totul după ultima reacţie a unei legende a tenisului feminin.

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou acuză ITIA de hărțuire. În acelaşi timp, ies la iveală mai multe scandaluri pe rețelele de socializare.

Simona Halep, implicată într-un scandal uriaş!

Simona Halep este apărată de către o legendă a tenisului. Chris Evert crede în nevinovăţia româncei. Merge pe ideea că Halep a fost servită cu alimente contaminate de cineva care i-a vrut răul.

Chris Evert, deținătoare a 18 titluri de Grand Slam, a fost întrebată dacă cineva i-ar fi putut pune Simonei Halep substanțe interzise în mâncare. Asta după ce românca a fost acuzată de o nouă încălcare a regulilor anti-doping.

Evert continuă să creadă în nevinovăția româncei. Asta îi enervează la culme pe fanii Mariei Sharapova! Aceștia nu pot uita că americanca a pus-o la zid pe rusoaică atunci când aceasta a fost depistată pozitiv cu meldonium.

„Sunt curioasă ce spui despre testul și rezultatele Simonei Halep! Crezi că e posibil să nu fi știut că cineva i-a pus substanțe interzise în mâncare sau băutură? E greu să ne imaginăm că cineva care a muncit enorm atâția ani ar vrea să trișeze”, a întrebat-o pe Chris Evert o urmăritoare. Fosta mare sportivă a oferit un răspuns care alimentează teoria conspirației. „Îmi e foarte greu să cred că Simona ar lua intenționat substanțe interzise!”, a spus Evert.

Fanii rusoaicei au luat foc. O acuză de ipocrizie pe Evert, ținând cont că a adoptat o poziție total diferită față de Sharapova. „E amuzant că toți erați împotriva Sharapovei atunci când a recunoscut că a greșit! Dar o apărați pe Simona care a fost prinsă cu minciuna în pașaportul biologic. Aplauze! Ți-ai arătat ipocrizia!”, a fost mesajul dur primit de Chris Evert din partea unui alt utilizator de Twitter.

Dacă pe Halep o apără, Evert a distrus-o, în trecut, pe rusoaică. „Să arate dosarele de la medicii care au îngrijit-o acum 10 ani. Acest medicament este folosit pentru angină și probleme cardiace severe.

Întotdeauna există suspiciuni atunci când auzi de fapt la ce este folosit medicamentul. Tocmai de aceea, apărarea ei trebuie să arate fișele medicale și dozajul folosit. Dacă totul este curat, atunci aș spune că ar fi suficient să fie suspendată pentru tot restul anului”, spunea Evert despre Sharapova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed