Răsturnare de situaţie în cazul Mario Iorgulescu! Fiul lui Victor Piţurcă, martor la proces. De ce nu a mai venit la tribunal

Este răsturnare de situaţie în cazul Mario Iorgulescu! Fiul lui Victor Piţurcă este martor la proces. Totuşi, Alexandru Piţurcă nu s-a mai prezentat în faţa jduecătorilor. S-a aflat motivul absenţei acestuia de la tribunal.

Mario Iorgulescu este acuzat de procurori de omor. În 2019 a cauzat un acccident fatal, fiind depistat drogat şi beat la volan.

Răsturnare de situaţie în cazul Mario Iorgulescu!

Acum, oamenii legii încearcă să-l aducă în ţară pe Mario Iorgulescu. La proces este martor şi fiul fostului selecţioner, Victori Piţurcă. S-a aflat de ce Alexandru Pițurcă trebuie să ajungă în faţa magistraţilor.

Fiul lui Victor Pițurcă a fost încadrat ca martor pentru că se numără printre ultimele persoane care au discutat cu Mario înainte de accident, conform gsp.ro. Alexandru Piţurcă a vorbit cu acuzatul dintr-o discotecă, de pe telefonul fostei iubite a lui Mario, după ce Iorgulescu a apelat-o pe aceasta.

Procurorii vor să întocmească filmul accidentului asa că l-au chemat pe Alexandru Pițurcă la audieri. Fostul atacant al Stelei nu s-a prezentat la înfățișarea de astăzi. I-a transmis grefierului că a fost depistat pozitiv cu COVID-19. În schimb, a venit la Tribunal miercuri, la data inițială a termenului. Acesta a fost amânat pentru astăzi, după ce avocatul lui Iorgulescu a făcut o cerere de recuzare a judecătoarei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed