Răsturnare de situaţie în cazul Mario Iorgulescu! Fiul lui Victor Piţurcă, martor la proces. De ce nu a mai venit la tribunal

Este răsturnare de situaţie în cazul Mario Iorgulescu! Fiul lui Victor Piţurcă este martor la proces. Totuşi, Alexandru Piţurcă nu s-a mai prezentat în faţa jduecătorilor. S-a aflat motivul absenţei acestuia de la tribunal.

Mario Iorgulescu este acuzat de procurori de omor. În 2019 a cauzat un acccident fatal, fiind depistat drogat şi beat la volan.

Răsturnare de situaţie în cazul Mario Iorgulescu!

Acum, oamenii legii încearcă să-l aducă în ţară pe Mario Iorgulescu. La proces este martor şi fiul fostului selecţioner, Victori Piţurcă. S-a aflat de ce Alexandru Pițurcă trebuie să ajungă în faţa magistraţilor.

Fiul lui Victor Pițurcă a fost încadrat ca martor pentru că se numără printre ultimele persoane care au discutat cu Mario înainte de accident, conform gsp.ro. Alexandru Piţurcă a vorbit cu acuzatul dintr-o discotecă, de pe telefonul fostei iubite a lui Mario, după ce Iorgulescu a apelat-o pe aceasta.

Procurorii vor să întocmească filmul accidentului asa că l-au chemat pe Alexandru Pițurcă la audieri. Fostul atacant al Stelei nu s-a prezentat la înfățișarea de astăzi. I-a transmis grefierului că a fost depistat pozitiv cu COVID-19. În schimb, a venit la Tribunal miercuri, la data inițială a termenului. Acesta a fost amânat pentru astăzi, după ce avocatul lui Iorgulescu a făcut o cerere de recuzare a judecătoarei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari