Cerere incredibilă a avocatului în cazul Mario Iorgulescu! Ce a vrut avocatul fiului șefului LPF? Toata lumea a rămas mască

Astăzi a avut loc un nou termen în procesul lui Mario Iorgulescu. Fiul șefului LPF este judecat pentru omor, după ce a provocat un accident auto în 2019.

Până acum, Mario Iorgulescu nu s-a prezentat niciodată la tribunal, acesta fiind internat într-o clinică din Italia.

În această dimineață, Florin Durgheu, unul dintre avocații tânărului, a avut o cerere care i-a lăsat mască pe toți. Acesta a cerut recuzarea judecătoarei Manuela Orzață. Acesteia i s-a imputat faptul că nu ar fi fost imparțială pe parcursul procesului. Mai mult a refuzat expertiza medicală prezentată. Avocatul a cerut și ca ședințele să nu mai fie publice și să nu mai apară niciun articol despre acest caz, cerere care i-a fost însă refuzată.

Cât privește recuzarea judecătoarei, un răspuns este așteptat joi, în cadrul unei noi înfățișări, de la ora 12.00.

De această dată la tribunal a fost prezentă familia victimei și Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, în calitate de martor.

Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat de arestare și pentru o altă faptă. În 2021, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Mario Iorgulescu, mesaj pentru judecători

După ce a provocat accidentul în 2019, fiul lui Gino Iorgulescu a fost internat la Spitalul Elias, apoi la o clinică din Italia de unde nu s-a mai întors.  În acest moment, tânărul se află tot în Italia și a povestit că are nevoie de tratament. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care o ruga pe judecătoare să nu-i ruineze viața.

„Aș ruga-o pe doamna judecător să nu mai ruineze o viață de om. Că deja a fost ruinată o familie. Faceți dreptate, nu zice nimeni să nu o faceți, îmi asum. Dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi, sunt tânăr, am niște probleme la cap.

Din păcate, au fost descoperite târziu, că, poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident. Nu mă prezint la proces pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am o problemă cu o leziune pe lobul frontal al creierului.

Eu nu sunt un criminal. Am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea. Aai ales față de familia care a rămas fără un membru din cauza mea.

Vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia română. Sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba”, a spus Mario Iorgulescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed