Răsturnare incredibilă de situație. Se plângea că este singur, dar s-a cuplat cu o bombă sexy. Cine e iubita lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu și-a găsit jumătatea, chiar dacă se află în Italia, acolo unde se recuperează după ce a provocat un accident în urma căruia un bărbat a murit.

În urmă cu aproape două săptămâni, fiul președintelui LPF a acordat un interviu în care a povestit că este internat într-o clinică de psihiatrie. Acesta spune că îi este foarte greu pentru că nu are pe nimeni aproape și nu are cu cine să vorbească.

Iată că acum, Mario Iorgulescu și-a găsit iubită. Este vorba despre Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip. Cei doi au format un cuplu și în urmă cu aproape 8 ani, dar s-au despărțit destul de repede. Mario a dezvăluit că la acea vreme nu și-a dat seama că Bianca îl iubea cu adevărat.

Fiul lui Gino Iorgulescu a spus că i-a scris brunetei pe Instagram, aceasta i-a răspuns și au decis să reia legătura. Tânărul este decis ca în curând să devină și tată.

„Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. I-am scris şi am reluat legătura. Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu”,  a mărturisit Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.

Mario i-a promis că va avea grijă de copilul pe care bruneta în are cu Steliano Filip, în plus își dorește să-l facă și pe el tată.

„Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Când este momentul potrivit să ne vedem, ne vedem”, a mai declarat Iorgulescu.

De ce s-au despărțit Bianca și Steliano Filip

Bianca și Steliano Filip s-au căsătorit după câțiva ani de relație. Au avut o căsnicie de patru ani, timp în care s-a născut și o fetiță. În final au decis să o apuce pe drumuri separate. Se pare că ruptura s-a produs în momentul în care fotbalistul s-a botezat penticostal.

„Eu îl iubeam foarte mult pe Stelu, nu se punea problema, doar că nu puteam fi eu niciodată. Când am început să fiu eu, nu a mai mers. De ce să mă mulez eu de fiecare dată după o persoană?

Mi s-a și spus că sunt exagerat de sinceră. Noi am încercat, chiar și ultimii doi ani. Am stat acolo chiar și când am simțit că s-a stins între noi. Stelu a fost bărbatul vieții mele, pe care încă îl respect și la care țin, și vreau să fim alături unul de celălalt pentru Anais.

Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă. Am încercat și eu să merg în direcția asta, doar că eu nu m-am regăsit. Nu s-a supărat, dar îl simțeam că și-ar dori să mă duc pe drumul lui’, a declarat fosta soție a lui Steliano Filip.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed