Punct și de la capăt. Patronul Nelu Varga a făcut anunțul. Soarta lui Dan Petrescu a fost decisă

Telenovela plecării lui Dan Petrescu de la CFR Cluj s-a încheiat. Discuțiile au început în urmă cu câteva zile. Dan Petrescu a tunat și a fulgerat, apoi a venit și rândul patronului. Pentru prima dată, Nelu Varga l-a făcut praf pe antrenor. Astfel, toată lumea aștepta să vadă dacă cei doi vor putea să-și dea din nou mâna.

Patronul clujenilor și Dan Petrescu urmau să aibă o întâlnire marți, dar aceasta a fost amânată după ce antrenorul a anunțat că este răcit.

Între timp, Varga s-a liniștit, iar azi a anunțat într-o declarație pentru Fanatik faptul că Dan Petrescu nu va pleca de la echipă.

„Am vorbit acum la telefon cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are Covid… El mi-a spus că joi o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR! Avem nevoie de rezultate, de munca lui și a echipei, nu să facem circ la televizor”, a spus șeful clujenilor pentru Fanatik.

Dan Petrescu anunța că nu renunță la niciun ban

Dan Petrescu are în contract o clauză de reziliere unilaterală de 400.000 de euro. Deși Nelu Varga spera să nu fie obligat să-i dea banii în cazul în care antrenorul pleca, acesta a anunțat că nu va renunța la niciun ban.

„Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Am un contract și merită respectat!”, a anunțat Petrescu.

Nelu Varga l-a atacat dur pe Petrescu

Nelu Varga a lansat un atac fără precedent la adresa antrenorului și a anunțat că vor urma discuții pentru rezilierea contractului.

„Dragoste cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună”, a tunat Varga în urmă cu câteva zile.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari