Probleme uriașe pentru Gigi Becali! Ar putea pierde o suma fabuloasă de bani: ‘Trebuie să plece de la FCSB!’

Un om de fotbal sare în apărarea lui Octavian Popescu. Fotbalistul are mari probleme în ultima perioadă și a intrat în vizorul lui Gigi Becali care spera că va încasa o sumă importantă dintr-un posibil transfer.

Mihai Badea, fostul președinte al celor de la Regal Sport, a dezvăluit că vorbește constant cu Tavi Popescu. Acesta spune că în opinia sa este normal ca un fotbalist să aibă în carieră și momente mai slabe, cu atât mai mult dacă este și foarte tânăr. Mihai Badea crede că Octavian Popescu ar trebui să-și caute echipă.

„Eu aș fi vrut să plece, atunci când erau multe oferte pentru el și juca foarte bine. Atunci ar fi trebuit să facă pasul. Gândiți-vă că Octavian Popescu că nu este orice jucător, din moment ce se apropie de 100 de meciuri în Superliga.

Prin urmare, la anul ar trebui să se transfere de la FCSB. Deocamdată, trebuie să joace cât mai bine la echipa lui. El este un fotbalist foarte bun și știu sigur că are mare încredere în el. Noi vorbim des, ținem legătura. Este încă un copil, iar presiunea este una destul de mare pe umerii lui și trebuie ajutat”, a spus Mihai Badea, pentru ProSport.

Gigi Becali nu-și explică ce se întâmplă

Gigi Becali spera să încaseze o sumă fabuloasă din transferul lui Octavian Popescu, dar acum este dezamăgit de prestația fotbalistului care pare că nu se mai regăsește.

„M-a dezamăgit. Nu știu ce e cu el. Măcar să fie ăla care a fost dacă nu mai crește”, a declarat Becali

„Am un mare semn de întrebare în ceea ce-l privește pe Octavian Popescu. Nu înțeleg. Un jucător poate să aibă o cădere de două săptămâni, de 3-4 meciuri, dar la el durează prea mult, e total schimbat în rău. Nu mai vezi nimic la el. Nu-și mai găsește locul, cred că este și ceva mental. Ori are ceva probleme, ori și-a pierdut total încrederea”, a spus și Gabi Balint, potrivit Sport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari