Presa din Spania dă de pământ cu naționala lui Luis Enrique. ‘Am murit ca în Rusia’. Ce îl așteaptă pe selecționer

Jurnaliștii spanioli au luat foc după ce naționala condusă de Luis Enrique a părăsit Cupa Mondială din Qatar. Spania a fost învinsă de Maroc la loviturile de departajare.

Ziariștii au amintit de momentul în care Spania era eliminată și de la Campionatul Mondial din Rusia în 2018. Cei de la As au subliniat că Luis Enrique nu a găsit nicio soluție pentru a trece de o echipă foarte bine organizată care nu s-a temut nicio clipă de adversar.

„Spania moare ca în Rusia! Jocul cu o mie de pase s-a izbit de un perete. La Roja a jucat prost. Ne-am lovit de un zid! Așa cum era de așteptat, Maroc s-a retras în apărare și n-a oferit spații. Era un scenariu planificat, pe care nu putea să-l schimbe nici Luis Enrique, nici Walid Regragui. Soler și Busquets au transformat totul într-un chin care s-a încheiat cu penalty-ul transformat de Achraf. A fost sfârșitul. Un final greu”, au titrat cei de la AS.

Luis Enrique a vorbit despre viitorul său

Selecționerul Spaniei a vorbit la finalul meciului despre viitorul său la echipa națională. Acesta spune că este principalul vinovat pentru rezultatul rușinos.

„Săptămâna viitoare o să discutăm despre viitorul meu și vom vorbi, acum nu este momentul potrivit. Eu sunt cel responsabil”, a declarat selecționerul.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. De unde se vede că toți buscheții separați de echipele de club, de mercenari, cu mulți bani, sunt niște găini amețite. Poate din asta, lumea învață că nu-i doar banul cel care contează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari