Planul uriaş al lui David Popovici! Campionul român şi-a decis viitorul. Este surpriză totală

Planul uriaş al lui David Popovici! Campionul român şi-a decis viitorul. Este surpriză totală. Deşi foarte multă lume spunea că înotătorul va pleca din România, se pare că acest lucru nu se va întâmpla.

David Popovici tocmai a luat bacalaureatul. Acum are planuri importante de a-şi continua studiile.

Planul uriaş al lui David Popovici!

David Popovici a avut oferte importante pentru a-şi continua studiile în străinătate. Se pare că s-a decis să rămână în România. Va urma cursurile Facultăţii de Psihologie. Recunoaşte că a pierdut câteva ore de antrenament pentru a se pregăti de bacalaureat.

„Mi-a luat din câteva ore, însă nimic ce nu a putut fi recuperat. Să înot cât mai bine, cât mai corect și să îmi fac timpi mai buni. Da, mi-ar plăcea să merg la Facultatea de Psihologie. Vreau să învăț cât mai multe despre oameni, oamenii sunt frumoși. Vreau să învăț să trăiesc în societatea asta și să pot să îi înțeleg pe oameni atunci când vorbesc cu ei. Nu poți să ajuți pe nimeni înainte să te ajuți pe tine.

Nu neapărat, din fericire, pot să fac această facultate nu numai cu dorința de a avea meseria de psiholog sau ceva care să aibă legătură cu asta. Am înotul și vreau să mă țin de el în continuare. O fac strict pentru a mă înțelege pe mine și pentru a-i învăța pe oameni și pentru a-i înțelege și pe ei”, a spus Popovici.

Campionul român a vorbit şi despre o iniţiativă importantă a sponsorului său. „Cei de la Med Life au venit și mi-au propus să facem un proiect împreună. Eu să îmi donez și să îmi topesc medalia în susținerea luptei împotriva cancerului, mai ales la copii.

Am ales să fac pentru că e o bucată de metal, indiferent ce metal, prețios sau nu, ceea ce semnifică o cursă din viață mea. În schimb, este un simbol care poate însemna mult mai mult pentru mult mai mulți și de aceea am încercat să fac. Nu există produse sau branduri pe care să le promovez, care să fie mai importante decât a face ceva bun pentru societate”, a spus David Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Cred ca am mai spus cand am avut ocazia faptul că avem o minune de om! Si ma refer la David, acest adolescent care mie personal imi umple sufletul de fericire, fapt pentru care îi mulțumesc si-l respect. Bravo David! Tu esti cel mai bun exemplu ca..se poate, atunci când iti doresti si crezi in ceea ce faci. Numai bine si o viata minunata sa ai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed