David Popovici uimeşte din nou! Anunţul uriaş al campionului nostru. Ce a spus după ce a câştigat o nouă medalie de aur

David Popovici uimeşte din nou! Anunţul uriaş al campionului nostru. S-a aflat ce a spus după ce a câştigat o nouă medalie de aur. Sportivul nostru s-a impus la Cupa României la natație.

David Popovici a obținut în proba de 100 de metri fluture medalia de aur. Este o probă în care nu concurează foarte des.

David Popovici uimeşte din nou!

David Popovici a vorbit despre planurile de viitor pe care le are. Mai mult, campionul nostru a vorbit şi despre Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. S-a arătat extrem de recunoscător pentru faptul că a ajuns o voce importantă în spațiul public din România în ultimii doi ani și a ținut să le mulțumească reporterilor prezenți pentru acest lucru.

„Totdeauna îmi place să concurez, îmi place să fac și fluture mai nou și vreau să văd ce pot scoate din asta. M-am simțit bine astăzi, sunt în mijlocul antrenamentelor și cred că acesta este ultimul concurs de verificare mai mult pentru noi. Urmează un concurs foarte important la sfârșitul lui iunie, după care Mondialele și e o ultimă ocazie pentru a testa ce avem în rezervor în regim de antrenamente destul de intense.

Până unde merge, ca de obicei. Pregătirea merge bine, mă bucur că ne-am întors în bazinul de afară de la Lia Manoliu. Nu ar strica să avem și un bazin pe timp de iarnă, înăuntru la Lia Manoliu, dar îmi place să înot în aer liber, totdeauna mi-a plăcut, în punctul acesta suntem, de antrenamente și pregătire, co-asistența este cea care te aduce în orice punct important”, a spus Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed