Anunţul momentului despre David Popovici! O nouă performanţă pentru campionul nostru. S-a terminat cursa

Anunţul momentului despre David Popovici! O nouă performanţă pentru campionul nostru. S-a terminat cursa. Sportivul nu a avut nicio problemă la Cupa României, care se desfășoară în bazinul de la Otopeni.

Prima proba a fost 100 m fluture, acolo unde David Popovici s-a impus cu un timp de 52, 45 s.

Anunţul momentului despre David Popovici!

David Popovici i-a depășit pe Daniel Martin (53,59) și pe Dragoș Ghile, partenerul său de antrenamente (54, 56s). În aprilie, David a câștigat aceeași finală cu timpul de 54, 89 s.

În calificări, Popovici s-a calificat în finala A la 100 m fluture cu al doilea timp, 54, 97 s. Daniel Martin a avut cea mai bună performanță cu 54, 31 s.

Cupa României este un concurs de pregătire pentru David. Peste o  lună și jumătate va participa la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, 23-30 iulie. „Niciodată nu ne-am dus la concursuri pentru a performa, ci pentru a vedea cât de buni suntem în momentul acela, ziua aceea”, a spus David Popovici, în urmă cu câteva zile, conform gsp.ro.

David va mai participa la două probe la Cupa României. Sâmbătă în cea de 100 m liber, iar duminică în cea de 200 m liber.

Dacă la primele două a înotat și la Campionatele Naționale din luna aprilie, când cu timpul de 47,61 s și-a făcut baremul pentru Jocurile Olimpice de la Paris, este prima oară când va evolua în cea din urmă într-un concurs oficial în acest an.

„De abia aștept, că n-am mai înotat-o de mult. Mi-e dor de proba asta, până la urmă am declarat în trecut că e proba mea preferată și da, sunt nerăbdător”, a subliniat el, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed