Ovidiu Burcă s-a dezlănţuit! Avertisment pentru jucători după egalul cu FCU Craiova: ‘Nu m-au mulţumit unele momente’ + Anunţ înaintea duelului cu Oţelul

Ovidiu Burcă s-a dezlănţuit! Avertisment pentru jucători după egalul cu FCU Craiova. Antrenorul lui Dinamo este mulţumit de jocul din Cupa României, dar spune clar. Sunt unele momente care nu i-au plăcut.

Ovidiu Burcă spune că Dinamo a avut momente când a pierdut controlul jocului şi asta s-a văzut în rezultatul final.

Ovidiu Burcă s-a dezlănţuit!

„Din păcate, am luat un gol stupid. Jocul nostru e în creştere. Rezultatul e foarte important, dar evidenţiez progresul echipei. Am schimbat mult, dar ne-am creat ocazii, am avut iniţiativa. Nu m-au mulţumit unele momente când nu am controlat jocul. Sunt lucruri la care mai trebuie să lucrăm. Am avut reacţie şi ocazii după ce ne-au egalat.

Prea multă precipitare. Să fim mai liniştiţi. Ne apasă că nu am învins de mult. E nevoie să fii calm când eşti în posesie. A fost un meci bun, plăcut, cu multe ocazii. Au fost momente bune”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Burcă speră ca rezultatele bune să vină şi în campionat. Prima ocazie, duelul cu Oţelul, de la Galaţi. „La momentul ăsta, am făcut schimbări. Echipa s-a prezentat bine. Vrem jucători proaspeţi pentru meciul de la Galaţi. Ne interesează şi Cupa. Va fi diferit acum la Galaţi, dar va fi acelaşi public incandescent la Galaţi, antrenor ambiţios. Ei au învins ultima etapă la Craiova. Îi analizăm. Nu e un adversar nou. Îi ştim”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Şi denis Amzăr regretă că Dinamo nu a câştigat. „Am făcut un meci bun. I-am luat de sus. Ştiam ce ne aşteaptă. Nu i-am lăsat să joace, sunt bucuros că am marcat. Am fost acolo, ne-am creat ocazii. Am marcat. Din păcate, repriza a doua am lăsat-o mai uşor. Cupa pentru noi este un obiectiv. Am axat ca şi obiectiv. Azi am făcut un egal, vedem câte puncte putem lua.

Din păcate, eu sunt suspendat nu voi fi apt. Le ţin colegilor pumnii să îi batem. În Liga I sunt alte meciuri faţă de liga a doua”, a spus Costin Amzăr, la finalul meciului, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed