Umilinţă totală pentru cei de la Dinamo! Gigi Becali a distrus marea rivală. Ce se va întâmpla cu echipa lui Ovidiu Burcă

Umilinţă totală pentru cei de la Dinamo! Gigi Becali a distrus marea rivală. S-a aflat ce se va întâmpla cu echipa lui Ovidiu Burcă.

Patronul de la FCSB consideră că formația din „Ștefan cel Mare” nu va reuși să rămână în Superliga.

Umilinţă totală pentru cei de la Dinamo

Asta pentru că Dinamo nu are un lot îndeajuns de puternic pentru a face față nivelului din primul eșalon, după cum a afirmat Gigi Becali.

„Cred că da, nu prea îi văd cum să ia puncte. Ei au un antrenor foarte bun, ca dovadă că duce mingea până acolo, dar nu sunt capabili să marcheze gol. Când nu poți să marchezi gol, nu poți să iei decât un singur punct.

Nu poți să iei trei puncte, retrogradezi. Toate echipele sunt mai bune decât ei, dacă nu fac cumva niște mutări în iarnă. Farul i-a bătut în inferioritate numerică, le-a mai dat un gol chiar. E o echipă care nu are putere deloc”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

Gigi Becali: „Trebuie adunate toate elementele ca să facem bani”

Mai apoi, finanțatorul vicecampioanei României a dezvăluit care este strategia pe care o va pune în aplicare la propria sa echipă, astfel încât aceasta să fie performantă, dar și să producă profit.

„(n.r. cei de la CFR Cluj) Le dau 30-40.000 de euro salariu (n.r. jucătorilor). Jucători buni, dar pe care nu mai pot lua bani. Eu fac o combinație din asta, să pot să și continui activitatea, mai vând și eu câte un jucător din când în când, cupe europene, să pot să țin echipa.

Fac o combinație, și in timpul jocurilor, chiar dacă uneori nu au neapărat o logică, dar trebuie să joace jucătorul ăla că e tânăr. Trebuie adunate toate elementele ca să facem bani”, a mai spus Gigi Becali, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed